Program Tanggungjawab Sosial Korporat Kita

Supaya dheweke mesam ..

Ana maneh bisnis sing sukses tinimbang mung nggawe bathi. Semono uga babagan nggawe kesan nyata lan dampak positif tumrap masyarakat.

Minangka pimpinan bisnis E-commerce, kita uga dadi perusahaan sing tanggung jawab sing kerja kanggo mesthekake yen blanja online nyopir pembangunan sing sustainable lan sosial menyang negara-negara Afrika.

Kita wis ngiyatake komitmen iki kanggo para karyawan, pelanggan, lan mitra lan kita wis nerbitake produk ing ngisor iki kanggo didol, ing endi penghasilan produk kasebut bakal dihabisake ing Afrika kanggo:

  • Ndhukung pendhidhikan lan nyingkirake buta huruf.
  • Kontribusi kanggo ngilangi kemiskinan lan keluwen nemen.
  • Dhukungan kanggo sektor kesehatan kanthi nyuda mortalitas bocah lan penyakit tempur.

Bebas bae kanggo kontribusi lan melu nggayuh target kasebut kanthi tuku produk kasebut.

-15%
S /.37.23 - S /.40.62