Pitakonan Paling Sering

Mangga maca FAQ kita sadurunge ngirim pesen menyang.

Apa biaya pangiriman kanggo pesenan saka Toko Online?
Kabeh pesenan dikirim gratis lan gratis
Cara pembayaran sing ditampa ing Toko Online?
Cara pembayaran beda ditampa kanggo nggampangake pengalaman kanggo pelanggan. Sampeyan bisa mbayar karo Paypal, kartu debit, kertu kredit, Bancontact, SOFORT, Giropay, iDeal, P24, Apple Pay, Google Pay, Pembayaran Chrome, Mastercard, Visa, American Express, cryptocurrency utawa liwat WoopShop cashback & dompet
Suwene bakal dikirim?
Usualy pengiriman njupuk 7-20 dina lan ing kasus cilik 30 + dina
Apa aman ing Shopping ing Toko Online? Apa dataku dilindhungi?
Platform kita migunakake teknologi sing aman banget kanggo njamin data pelanggan kita dilindungi
Apa persis mengkono sawise nindakake?
Sampeyan bakal nampa email kanthi rincian pesenan lan sawise dikirim, sampeyan bakal nampa email liyane kalebu nomer nelusuri lan rincian liyane

Contact Us

Pusat Layanan Pelanggan

Yen sampeyan butuh katrangan babagan layanan pra-jual utawa sawise-jual kayata pesanan anyar, proses tuku, cara mbayar, opsi pangiriman utawa proses perselisihan, hubungi Woopshop.com dening live chat utawa Customer Service Center nganggo wangun utawa E- mail support@woopshop.com lan Layanan Pelanggan kita bakal reply umum ing jam 24.

Dropshipping & Grosir:

WoopShop.com minangka situs web grosir lan dropshipping global. Kabeh barang ing WoopShop dhuwur lan bisa didol ing rega grosir. Tuku produk fashion grosir online saka pasar grosir Cina durung tau gampang. Kanggo ngewangi para pengecer online lan pemasok borongan nambahake dodolan lan tuwuh bisnis, kita nggawe pasar pengiriman barang sing paling apik. Sampeyan uga gampang lan bebas risiko kanggo sampeyan miwiti bisnis sampeyan dhewe kanthi bantuan pengiriman dhuwit WoopShop.
Kanggo layanan pengiriman grosir lan drop, hubungi info@woopshop.com

Kuartal Kepala:

Kanggo komunikasi perusahaan, sampeyan bisa ngontak kita liwat email.
email: info@woopshop.com
Alamat: 1910 Thomes Avenue, Cheyenne, WY 82001, Amerika Serikat

Babagan awake dhewe:

WoopShop minangka perusahaan ritel online global. Kanthi mripat kanggo garis lan gaya produk paling anyar, kita bakal ngowahi tren inovatif sing paling anyar langsung marang para pelanggan ing tingkat sing paling apik. Kita dikirim menyang negara 200 ing sak ndonya. Distribusi & Warehousing Global mbisakake kita nyedhiyakake pangiriman cepet. Wiwit sawijining pendiri, WoopShop wis nate nyepetake tingkat wutah ing sawetara indikator bisnis, kalebu regane merchandising reged taun-menyang-taun, nomer pesenan, pembeli lan penjual pangguna, lan dhaptar. WoopShop nawakake macem-macem produk: sandhangan lan wanita, sepatu, tas, aksesoris, gaun, gaun khusus, kaendahan, dekorasi omah lan liya-liyane. WoopShop.com situs web resmi kasedhiya ing kabeh basa, kayata Français Español Deutsch, Italia, Arab, lan liya-liyane. WoopShop nglayani pelanggan cara sing apik kanggo toko produk pilihan gaya urip kanthi harga sing menarik. Kanthi sistem dikirim internasional sing efisien, kita bisa ngumpulake produk unggulan lan nyedhiyakake layanan belanja online sing luwih apik lan luwih cepet kanggo para pelanggan.