Pitakonan Paling Sering

Mangga maca FAQ kita sadurunge ngirim pesen menyang.

Apa biaya pangiriman kanggo pesenan saka Toko Online?

Kabeh pesenan dikirim gratis lan gratis

Cara pembayaran sing ditampa ing Toko Online?

Cara pembayaran beda ditampa kanggo nggampangake pengalaman kanggo pelanggan. Sampeyan bisa mbayar karo Paypal, kartu debit, kertu kredit, Bancontact, SOFORT, Giropay, iDeal, P24, Apple Pay, Google Pay, Pembayaran Chrome, Mastercard, Visa, American Express, cryptocurrency utawa liwat WoopShop cashback & dompet

Suwene bakal dikirim?

Usualy pengiriman njupuk 7-20 dina lan ing kasus cilik 30 + dina

Apa aman ing Shopping ing Toko Online? Apa dataku dilindhungi?

Platform kita migunakake teknologi sing aman banget kanggo njamin data pelanggan kita dilindungi

Apa persis mengkono sawise nindakake?

Sampeyan bakal nampa email kanthi rincian pesenan lan sawise dikirim, sampeyan bakal nampa email liyane kalebu nomer nelusuri lan rincian liyane

Contact Us

Pusat Layanan Pelanggan

Yen sampeyan mbutuhake informasi babagan layanan pre-sale utawa sawise adol kayata pesenan pungkasan, proses tuku, cara pembayaran, pilihan pangiriman utawa proses regejegan, hubungi Woopshop.com nganggo obrolan langsung utawa E-mail [Email protected] lan Layanan Pelanggan kita bakal mangsuli umume sajrone jam 24.

Pengiriman Grosir & Drop:

WoopShop.com minangka situs web grosir lan supplier global. Kabeh produk ing WoopShop kualitas apik lan bisa didol kanthi rega tikel. Tuku produk fashion grosir online saka pasar grosir Tiongkok ora gampang banget. Kanggo mbantu pengecer online lan pemasok grosir nambah dodolan lan tuwuh bisnis, kita nyambungake pelanggan karo produsen ndhuwur. Sampeyan uga gampang lan ora duwe risiko kanggo miwiti bisnis sampeyan kanthi bantuan grosir WoopShop lan ngeculake layanan kirim. Gudang kita ing Eropa, AS & Canda, Australia lan China ing pembuangan.
Kanggo layanan pangiriman lan lepasake, hubungi [Email protected]

Kuartal Kepala:

Kanggo komunikasi perusahaan, sampeyan bisa ngontak kita liwat email.

email: [Email protected]

Alamat: 1910 Thomes Avenue, Cheyenne, WY 82001, Amerika Serikat

Babagan awake dhewe:

WoopShop minangka perusahaan ritel online global. Kanthi mripat babagan garis lan gaya produk paling anyar, kita nggawa tren inovatif paling anyar langsung menyang para pelanggan kanthi rega sing ora bisa ditandingi.

Kita ngirim luwih saka 200 negara ing saindenging jagad. Distribution & Warehousing Global ngidini kita nyedhiyakake pangiriman kanthi cepet. Wiwit ngadeg, WoopShop ndeleng tingkat pertumbuhan sing cepet ing pirang-pirang pratondho bisnis, kalebu nilai dagangan reged taun-taun, nomer pesenan, para panuku lan adol sing didaftar, lan dhaptar.

WoopShop nawakake macem-macem produk: busana pria lan wanita, sepatu, tas, aksesoris, gaun, gaun acara khusus, kaendahan, dekorasi omah lan sapiturute.

Situs web resmi WoopShop.com kasedhiya ing kabeh basa, kayata Français Español, Italia, Arab dll. WoopShop nawakake para pelanggan cara sing gampang kanggo blanja kanggo macem-macem pilihan gaya urip kanthi rega sing apik.

Kanthi sistem dikirim internasional sing efisien, kita bisa ngumpulake produk sing unggul lan menehi layanan belanja online sing luwih apik lan luwih cepet kanggo para pelanggan.