reviews

Adhedhasar review 83988
95%
(80164)
4%
(3685)
0%
(128)
0%
(9)
0%
(2)

Parfait, koma la deskripsi!

Bapak banget, exelent aku nyaranake kanggo rega kasebut

Kaya ing foto, kualitas apik banget, ayu, dikirim kanthi cepet, matur nuwun kanthi sanget !!

Excellent Product arrived in 3 weeks

Trés belle, rawuh lan liya-liyane. Merci bien

Wonderful set! The parcel came quickly, tracked.

Produk kasebut kasedhiya sajrone seminggu setengah. Dadi seneng, apik banget

Thank you very much, the quality is super.

M kanthi sampurna nyedhak paramèter 94-77-93. Aku seneng banget. Dhuwur 157, rada ndhuwur dhengkul. Banget, umume.

Top except there is a ryure on the spoon but not mean

They arrived very quickly they are beautiful! Excellent quality thank you

Parfaitement parfaite! La taille est impeccable (j’ai pris S). Il y a une doublure au niveau de la poitrine uniquement donc pas transparente! Je suis super satisfaite.

Kabeh Ulasan

Pelanggan ngomong kanggo kita

reviews 83988
95%
(80164)
4%
(3685)
0%
(128)
0%
(9)
0%
(2)

Parfait, koma la deskripsi!

Bapak banget, exelent aku nyaranake kanggo rega kasebut

Kaya ing foto, kualitas apik banget, ayu, dikirim kanthi cepet, matur nuwun kanthi sanget !!