WoopShop.com bangga nawakake layanan pengiriman gratis ing saindenging jagad sing saiki beroperasi ing luwih saka 200 negara. Ora ana tegese luwih akeh kanggo kita saka nggawa pelanggan lan layanan sing apik. Kita bakal terus tuwuh kanggo nyukupi kabutuhan kabeh pelanggan, ngirim layanan ngluwihi kabeh pangarepan ing endi wae ing bumi.

Packages Shipping

Paket saka gudang ing China bakal dikirim dening ePacket utawa EMS gumantung saka bobote lan ukuran produk. Paket sing dikirim saka gudang AS dikirim liwat USPS. Mula, amarga alesan logistik, sawetara barang bakal dikirim ing paket sing beda.

Shipping Worldwide

WoopShop seneng nyedhiyani pelanggan kanthi free shipping menyang 200 + negara ing saindenging jagad. Nanging, ana sawetara lokasi sing ora bisa dikirim. Yen sampeyan kelakon manggon ing salah sawijining negara sampeyan bakal hubungi sampeyan.

Biaya Adat

Kita ora bisa ngontrol biaya bea cukai, Kita ora tanggung jawab kanggo bea pabean yen barang wis dikirim amarga kabijakan lan bea impor beda-beda gumantung saka saben negara. Kanthi tuku produk, sampeyan setuju yen siji utawa luwih paket bisa dikirim menyang sampeyan lan bisa entuk bea pabean nalika tekan negara sampeyan.

Metode Pengiriman Dan Pengiriman Times

Kabeh pesenan dikirim sajrone 36 jam bisnis. Kiriman ngetrapake dina usaha 7-20 dina lan sajrone kasus langka 30 dina bisnis.

Lokasi Watesan Wektu Pengiriman
Amerika Serikat 7-20 bisnis dina
Canada, Europe 10-20 bisnis dina
Australia, Selandia Anyar 10-30 bisnis dina
Meksiko, Amérika Tengah, Amérika Kidul 15-30 bisnis dina

Ngetik Pesenan

Sampeyan bakal nampa email yen kapal pesenan sing ngemot informasi pelacakan, nanging kadhangkala amarga pengiriman pengiriman gratis ora kasedhiya. Kadhangkala ID pelacakan mbutuhake 2-5 bisnis dina kanggo informasi pelacakan supaya nganyari ing sistem. Yen sampeyan mbutuhake informasi luwih lengkap, aja ragu-ragu kanggo hubungi kita lan kita bakal nindakake sing paling apik kanggo mbantu sampeyan.