Kebijakan & Sarat

Sugeng rawuh ing WoopShop.com. Nalika njelajah utawa tuku saka WoopShop.com, privasi lan informasi pribadimu dilindungi lan ditrapake. WoopShop.com nawakake layanan sing paling apik kanggo sampeyan miturut notifikasi, syarat, lan kahanan kasebut ing kaca iki.

1. Kebijakan Privasi

• WoopShop.com ngormati privasi saben pengunjung utawa pelanggan situs web lan njupuk safety online kanthi akeh. • WoopShop.com ngumpulake informasi kalebu Email, Jeneng, Jeneng Perusahaan, Alamat Jalan, Kode Pos, Kutha, Negara, Nomer Telpon, Sandi lan liya-liyane, kanggo miwiti, kita nggunakake cookie sing perlu kanggo ngumpulake lan agregat non- informasi sing bisa dingerteni wong babagan pengunjung situs kita. Informasi unik kanggo sampeyan. • Gunakake informasi kanggo mbantu sampeyan nggawe luwih nyaman kanggo sampeyan, kanggo nanggepi panjalukan utawa keluhan, kanggo mbantu kita nuduhake sing paling relevan kanggo sampeyan lan kanggo ngelingake sampeyan informasi anyar, produk nganggo dodolan, kupon, promosi khusus lan ing. • Sajrone registrasi, sampeyan bakal diwenehake kanggo menehi alamat, jeneng pangiriman, tagihan, nomer telpon, lan alamat email. Jenis informasi pribadi sing digunakake kanggo tujuan tagihan, kanggo nepaki pesenan sampeyan. Yen kita duwe masalah nalika ngolah pesanan, kita bisa nggunakake informasi pribadi sing sampeyan gunakake kanggo ngubungi panjenengan. • Kita ora bakal ngedol utawa nyewa informasi pribadhi marang wong utawa perusahaan apa wae minangka bagéan saka bisnis reguler kita. • Sampeyan bisa batal kanthi nggunakake link saka sembarang newsletter email utawa setelan langganan pribadi sawise mlebu.

2. Sarat & Ketentuan

• Sampeyan makili lan njamin yen sampeyan paling sethithik umur 18 utawa ngunjungi situs kasebut miturut pengawasan saka tuwane utawa wali. Sampeyan bakal tanggung jawab marang kabeh akses lan panggunaan situs iki dening sapa waé sing nggunakake tembung sandhi lan identifikasi sing diwenehake marang sampeyan manawa akses ora kasebut lan nggunakake situs iki bener sah kui. • WoopShop.com bisa dikirim saka warehouses beda. Kanggo pesenan karo luwih saka siji item, kita bisa pamisah supaya sampeyan dadi sawetara paket miturut tingkat stok miturut discretion.Thank dhewe kanggo pangerten sampeyan. • Kajaba digunakake disedhiyakake ing panggenan liya ing kaca iki utawa ing situs, apa wae sing dikirim utawa dikirim menyang WoopShop.com, kalebu tanpa watesan, gagasan, ngerti-carane, teknik, pitakonan, review, komentar, lan saran bebarengan, pengiriman bakal dianggep minangka non-rahasia lan nonproprietary, lan dening ngajokake utawa ngirim, sampeyan setuju kanggo ora bisa mbalek maneh supaya ora bisa ditarik balik entri lan kabeh hak-hak IP sing ana ing babagan kasebut kajaba hak-hak moral kayata hak nulis WoopShop.com tanpa biaya lan WoopShop bakal duwe bebas royalti. • Sampeyan ora bakal nggunakake alamat e-mail palsu, pura-pura dadi wong liya saka sampeyan, utawa nyalahake WoopShop.com utawa pihak katelu minangka asal saka sembarang kirim utawa isi. WoopSHop.com bisa, nanging ora bisa diwenehake kanggo ngilangi utawa nyunting sembarang Submisi kalebu komentar utawa review kanggo alasan apa wae. • Kabeh teks, grafis, foto utawa gambar liyane, lambang tombol, klip audio, logo, slogan, jeneng dagang utawa piranti lunak tembung lan isi liyane ing situs web WoopShop.com bebarengan, Konten, dimiliki kanthi eksklusif kanggo WoopShop.com utawa konten sing cocok suppliers. Kabeh hak sing ora diwenehake diwenehake dening WoopShop.com. Pelanggar bakal diadili kanthi maksimal angger-anggering Toret. • Wigati dimangerteni menawa ana pesenan tartamtu sing ora bisa ditampa lan kudu mbatalake. Loro-lorone pihak setuju yen, miturut urutan pengiriman, transportasi minangka tanggung jawab perusahaan logistik pihak katelu. Sajrone tahap iki, kepemilikan lengkap prodhuk (s) belongs kanggo panuku; kabeh tanggung jawab lan risiko sing gegandhengan sak transportasi bakal ditanggung dening panuku. • WoopShop.com bisa ngemot pranala menyang situs liyane ing internet sing diduweni lan dikelola dening pihak katelu. Sampeyan ngakoni yen WoopShop.com ora tanggung jawab kanggo operasi utawa isi sing ana ing utawa liwat situs kasebut. • WoopShop.com duwe hak kanggo ngganti syarat lan kondisi kasebut ing mangsa ngarep tanpa kabar.