Kebijakan & Sarat

Sugeng Rawuh ing WoopShop.com. Nalika browsing utawa tuku saka WoopShop.com, privasi lan informasi pribadi dilindhungi lan dihormati. WoopShop.com nawakake layanan paling apik kanggo sampeyan kanthi notifikasi, istilah, lan kahanan sing wis disetel ing kaca iki.

1. Kebijakan Privasi

• WoopShop.com ngurmati privasi saben pengunjung utawa pelanggan situs web lan njupuk safety online kanthi serius.

• WoopShop.com nglumpukake informasi kalebu Email, Jeneng, Jeneng Company, Alamat Street, Pos Code, City, Country, Nomer Telpon, Sandi lan liyane, kanggo miwiti, kita nggunakake cookie sing dibutuhake kanggo ngumpul lan nglumpukake non- informasi sing bisa dingerteni pribadi babagan pengunjung situs. Informasi kasebut unik kanggo sampeyan. Pangguna bisa uga, ngunjungi situs kanthi anonim. Kita bakal nglumpukake informasi identifikasi pribadi saka Panganggo mung yen kanthi ora sengaja ngirim informasi kasebut marang kita. Pangguna bisa terus nolak nyedhiyakake informasi identifikasi pribadi, kajaba bisa nyegah supaya melu kegiatan sing ana gandhengane karo Situs.

• Kita bisa ngumpulake informasi identifikasi pribadi saka Pangguna kanthi macem-macem cara, kalebu, nanging ora diwatesi, nalika Pangguna ngunjungi situs kita, ndhaptar ing situs, nggawe pesenan, nanggapi survey, isi formulir, lan gegandhengan karo kegiatan, layanan, fitur utawa sumber daya liyane sing kasedhiya ing Situs Kita. Pangguna bisa uga dijaluk, kaya sing cocog, jeneng, alamat email, alamat surat.

• Kita nggunakake informasi kanggo mbantu kita luwih gampang digunakake, kanggo nanggepi panjaluk utawa keluhan, kanggo mbantu nuduhake informasi sing paling relevan karo sampeyan lan ngelingake informasi anyar, produk sing adol, kupon, promosi khusus lan sapiturute. ing.

• Sajrone registrasi sampeyan, sampeyan bakal dijaluk nyedhiyakake jeneng, alamat kirim lan tagihan, nomer telpon, lan alamat email. Informasi pribadi jinis iki digunakake kanggo tujuan tagihan, kanggo netepi pesenan sampeyan. Yen ana masalah nalika ngolah pesenan, kita bisa nggunakake informasi pribadi sing diwenehake kanggo ngubungi sampeyan.

• Sampeyan ora bisa langganan kanthi nggunakake link saka buletin email utawa setelan langganan pribadi sawise mlebu.

• Kita bisa ngumpulake informasi identifikasi non-pribadi babagan Pangguna nalika sesambungan karo Situs Kita. Informasi identifikasi non-pribadi bisa uga kalebu jeneng browser, jinis informasi komputer lan teknis babagan panggunaan panggunaan menyang Situs, kayata sistem operasi lan panyedhiya layanan Internet sing digunakake lan informasi liyane sing padha.

• Situs Kita bisa nggunakake "cookie" kanggo nambah pengalaman pangguna. Web browser pangguna nempatake cookie ing hard drive kanggo tujuan njaga rekaman lan kadhangkala kanggo nglacak informasi babagan. Pangguna bisa milih nyetel browser web kanggo nolak cookie utawa menehi tandha nalika cookie dikirim. Yen nglakoni, elinga sawetara bagean Situs bisa uga ora mlaku kanthi bener.

• WoopShop nglumpukake lan nggunakake informasi pribadhi Pangguna kanggo tujuan ing ngisor iki:

(1) Kanggo nggawe pengalaman pangguna
Kita nggunakake informasi ing jumlah ongko kanggo ngerti carane Pangguna kita minangka grup nggunakake layanan lan sumber daya sing kasedhiya ing situs kita.
(2) Kanggo nambah Situs Kita
Kita terus-terusan usaha kanggo nambahake penawaran website kita adhedhasar informasi lan saran sing dikirimake ing awak.
(3) Kanggo nambah layanan pelanggan
Informasi sampeyan bisa mbantu kita luwih efektif nanggapi panjalukan customer layanan lan kabutuhan dhukungan.
(4) Kanggo ngolah transaksi
Kita bisa nggunakake informasi Pangguna nyedhiyani babagan piyambak nalika manggonke supaya mung kanggo nyedhiyani layanan kanggo supaya. TC ora bakal mbagi informasi iki karo pihak njaba kajaba menyang ombone perlu kanggo nyedhiyani layanan.
(5) Kanggo ngurus konten, promosi, survey utawa fitur Situs liyane
Kanggo ngirim Pangguna informasi sing padha sarujuk kanggo nampa bab topik kita mikir bakal dadi kapentingan kanggo wong-wong mau.
(6) Kanggo ngirim email périodik
Alamat email Panganggo sing nyedhiyakake kanggo pangolahan supaya, mung bakal digunakake kanggo ngirim informasi lan nganyari babagan sing ditindakake. Sampeyan uga bisa digunakake kanggo nanggapi pitakonan, lan / utawa panjalukan utawa pitakonan liyane. Yen pangguna nemtokake kanggo milih ing milis kita, dheweke bakal nampa email sing kalebu berita, update, informasi produk utawa layanan sing gegandhengan, lan liya-liyane. Yen ing sembarang wektu, Panganggo bakal langganan unsubscribe saka nampa email ing mangsa ngarep, kalebu rinci instruksi unsubscribe ing ngisor saben email utawa Pangguna bisa hubungi kita liwat Situs kita.

• Kita ngetrapake pengumpulan data, panyimpenan, lan pangolahan data sing cocog, lan langkah-langkah keamanan kanggo nglindhungi saka akses, pangowahan, pendaptaran utawa karusakan informasi pribadi, jeneng pangguna, tembung sandhi, informasi transaksi lan data sing disimpen ing Situs Kita.

Bursa data sensitif lan pribadi ing antarane Situs lan Pangguna dumadi liwat saluran komunikasi aman SSL lan ndhelik lan dilindhungi nganggo tetandan digital.

• Kita ora adol, dagang, utawa nyewa informasi identifikasi pribadi pangguna kanggo wong liya. Kita bisa uga nuduhake informasi demografi kanthi umum sing ora ana gandhengane karo informasi identifikasi pribadi babagan pengunjung lan pangguna karo mitra bisnis, afiliasi lan pengiklan sing dipercaya kanggo tujuan sing digarisake ing ndhuwur. Kita bisa nggunakake panyedhiya layanan pihak katelu kanggo mbantu kita ngoperasikake bisnis lan Situs utawa ngurus kegiatan kanggo kita, kayata ngirim buletin utawa survey. Kita bisa nuduhake informasi karo pihak katelu kasebut kanggo tujuan sing diwatesi yen sampeyan wis menehi ijin sampeyan.

• Pangguna bisa nemokake pariwara utawa konten liyane ing Situs Kita sing nyambung menyang situs lan layanan mitra, supplier, iklan, sponsor, lisensi lan pihak katelu liyane. Kita ora ngontrol konten utawa tautan sing ditampilake ing situs-situs kasebut lan ora tanggung jawab kanggo praktik sing digunakake dening situs web sing gegandhengan utawa saka Situs Kita. Kajaba iku, situs utawa layanan iki, kalebu konten lan tautan, bisa uga terus-terusan ganti. Situs lan layanan iki bisa uga duwe kabijakan privasi lan kabijakan layanan pelanggan. Browsing lan interaksi ing situs web liyane, kalebu situs web sing duwe link menyang Situs iki, tundhuk karo syarat lan kabijakan situs web kasebut.

• Paragraf Kebijakan Privasi iki nerangake babagan carane data pribadi digunakake ing layanan pembayaran Apple (Apple mbayar). Kajaba iku, sampeyan kudu maca syarat lan kahanan Apple Pay. Kegiatan bisnis sampeyan liwat WoopShop ora ana gandhengane karo Apple Inc.

Yen nggunakake Apple Pay kanggo mbayar, sampeyan bisa njaluk informasi kertu bank, jumlah order lan alamat surat, nanging WoopShop ora bakal ngumpulake lan nyimpen informasi saka bentuk sampeyan, lan ora bakal nuduhake informasi pribadhi menyang iklan utawa institusi operasi liyane. ing sembarang bentuk.

• WoopShop duwe kapinteran kanggo nganyari kabijakan privasi iki kapan wae. Kita ngajak Pangguna supaya mriksa kaca iki supaya pangowahane tetep ngerti babagan kepiye cara nglindhungi informasi pribadi sing diklumpukake. Sampeyan ngakoni lan setuju manawa tanggung jawab sampeyan kanggo mriksa kabijakan privasi iki sacara berkala lan ngerti modifikasi.

• Kanthi nggunakake Situs iki, sampeyan bakal nrima kebijakan iki. Yen sampeyan ora setuju karo kebijakan iki, aja nggunakake Situs Kita. Panganggoan Situs sampeyan sing terus dilanjutake sawise kiriman pangowahan kanggo kebijakan iki bakal dianggep sampeyan bakal nampa owah-owahan kasebut.

• Kanthi nggunakake Situs iki, sampeyan bakal nrima kebijakan iki. Yen sampeyan ora setuju karo kebijakan iki, aja nggunakake Situs Kita. Panganggoan Situs sampeyan sing terus dilanjutake sawise kiriman pangowahan kanggo kebijakan iki bakal dianggep sampeyan bakal nampa owah-owahan kasebut.

• Yen sampeyan duwe pitakon babagan Kebijakan Privasi iki, praktik situs iki, utawa menehi hasil karo situs iki, hubungi kita ing [Email protected] or [Email protected]

2. Sarat & Ketentuan

• Sampeyan makili lan njamin manawa umure paling ora 18 taun utawa ngunjungi Situs iki ing pengawasan wong tuwa utawa wali. Sampeyan bakal mung tanggung jawab kanggo kabeh akses lan panggunaan situs iki dening sapa wae sing nggunakake sandhi lan identifikasi sing diwenehake sadurunge kanggo sampeyan utawa panggunaan situs iki bener bener sampeyan sah.

• WoopShop.com bisa ngirim kapal saka macem-macem gudang. Kanggo pesenan kanthi luwih saka siji item, bisa uga dibagi dadi pirang-pirang paket miturut tingkat saham miturut kawicaksanan dhewe. Matur nuwun kanggo pangerten.

• Kajaba diwenehake ing papan liya ing kaca iki utawa situs, apa wae sing dikirim utawa dikirim menyang WoopShop.com, kalebu tanpa watesan, ide, ngerti, teknik, pitakon, ulasan, komentar, lan saran sacara kolektif, kiriman bakal dianggep minangka ora rahasia lan ora duwe bathi, lan kanthi ngirim utawa ngirim, sampeyan setuju kanggo lisensi mlebu lan kabeh hak IP sing gegandhengan karo kasebut, ora kalebu hak moral kayata hak pangarang kanggo WoopShop.com tanpa biaya lan WoopShop bakal bebas saka royalti.

• Sampeyan ora nggunakake alamat e-mail sing salah, nduwe wong liya tinimbang sampeyan, utawa malah nyalahake WoopShop.com utawa pihak katelu minangka asal saka sembarang kiriman utawa Konten. WoopSHop.com bisa uga, nanging ora wajib ngilangi utawa nyunting Kiriman kalebu komentar utawa ulasan kanggo alesan apa wae.

• Kabeh teks, grafis, foto utawa gambar liyane, lambang tombol, klip audio, logo, slogan, jeneng dagang utawa piranti lunak tembung lan konten liyane ing situs web WoopShop.com sacara kolektif, Konten, diduweni sacara eksklusif kanggo WoopShop.com utawa konten sing cocog. supplier Kabeh hak sing ora diwenehake kanthi nyata dilindhungi dening WoopShop.com. Pelanggaran bakal dituntut kanthi lengkap babagan ukum.

• Wigati dimangerteni manawa ana pesenan tartamtu sing ora bisa ditampa lan kudu mbatalake. Loro pihak kasebut setuju, sawise kiriman kiriman, transportasi dadi tanggung jawab tunggal perusahaan logistik pihak katelu. Sajrone tahap iki, kepemilikan lengkap produk (s) kagungane para panuku; kabeh tanggung jawab lan risiko sajrone transportasi bakal ditanggung dening panuku.

• WoopShop.com bisa uga ngemot tautan menyang situs liyane ing internet sing diduweni lan dilakokno dening pihak katelu. Sampeyan ngakoni manawa WoopShop.com ora tanggung jawab kanggo operasi utawa konten sing ana ing utawa liwat situs kasebut.

• WoopShop.com duwe hak kanggo ngganti istilah lan kahanan kasebut ing mangsa ngarep tanpa kabar.