Bandage Tinggi Cut Snake Mesh Brazilian Wanita One Piece Swimsuit

$ 10.99 Reguler regane $ 13.99
Koleksi: Olahraga


☑ Worldwide Free Shipping.
☑ Ora Ana Biaya Pajak.
☑ Best Price Guarantee.
☑ Pambayaran yen sampeyan ora nampa pesenan.
☑ Mbalekake & simpen item, yen ora kaya sing dijelasake.


Spesifikasi Item:
  • Panggil Model: 236502
  • Material: Polyester, Spandex
  • Gender: Wadon
  • Pola Tipe: print
  • Fit: Cocog karo ukuran, ukuran normal
  • Item Koleksi: One Piece
  • Olahraga: Swim
  • Jeneng: Bandage Tinggi Cut Snake Mesh Brazilian Wanita One Piece Swimsuit
  • Werna: Coklat, Fuchsia, Biru
  • Ukuran: S, M, L, XL
  • Paket Kalebu: 1x Sexy Bikini
Ukuran Chart:
Size dhadha Pinggiran Hip Piala
cm cm cm
S 80-85 / / 70A / 70B / 75A
M 85-90 / / 75A / 75B / 80A
L 90-95 / / 80A / 80B / 85A
XL 95-100 / / 85B / 85C / 80D
Wigati: Mangga ngidini kedadeyane 1-3 cilik amarga pangukuran manual lan variasi warna cilik kanggo setelan tampilan sing beda.

Reviews customer

Adhedhasar review 11
100%
(11)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
M
M.
Review pelanggan
Z
Z.
Review pelanggan
L
L.
Review pelanggan
S
S.
Review pelanggan
C
C.
Review pelanggan