Big Size 52-208PCS Compatible Lego Duplo Marble Race Run Maze Ball Bricks Block Building

$ 16.99 Reguler regane $ 38.99
Koleksi: Bayi & Anak

☑ Worldwide Free Shipping.
☑ Ora Ana Biaya Pajak.
☑ Best Price Guarantee.
☑ Pambayaran yen sampeyan ora nampa pesenan.
☑ Mbalekake & simpen item, yen ora kaya sing dijelasake.

Spesifikasi Item:
  • Koleksi: Blok
  • Panggil Model: H-DKL-4
  • Tipe plastik: ABS
  • 3C: Koleksi
  • Gender: Unisex
  • warning: Ora Ana mangan
  • Material: plastik
  • Tipe Nomer: 26985146775666
  • Certification: 3C
  • Umur Umur:> 3 taun
  • PC: 208PCS 156PCS 104PCS 52PCS
  • Bentuk Pembungkus Plastik: Bricks Self-Locking
  • Cocog: Kids Toys, Children Toy
  • Gaya: Marmer Run, Trek Marmer, Bola Maze, blok pelacakan
  • fungsi: Dolanan Pendidikan
  • Hadiah: Hadiah ulang tahun, Hadiah Taun Anyar
  • Size: Big Size Building Blocks
  • kompatibilitas: Kompatibel Lego ed Duplo ed
  • Set blok Blok Dolanan (208PCS / 156PCS / 104PCS / 52PCS)
Fitur lan Spesifikasi:
  • Bahan: Plastik ABS sing ramah Eco (ora beracun lan ora ana ambune)
  • Potongan: Potongan 208 / potongan 156 / potongan 104 / potongan 52, Kita bakal ngirim pesenan miturut pilihan sampeyan.
  • Werna: Werna Maneka
  • Umur: Bocah umur 3 taun lan lawas
  • Kompatibilitas: Bisa digunakake karo pamblokiran bangunan Duplo
  • Paket: Ora ana kothak warna asli sing bisa disimpen
  • Aman lan eco-loropaken
  • Gampang gabung lan dicopot
  • Gampang kanggo muter
Gawe model sing beda:
  • Latifundium
  • Viaduct
  • Animals
  • Taman hiburan
  • Kutha cilik
  • Roller coaster

Reviews customer

Adhedhasar review 8
100%
(8)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
P
P.
Review pelanggan
A
A.
Review pelanggan
C
C.
Review pelanggan
C
C.
Review pelanggan
C
C.
Review pelanggan