Big Size Sexy High Heels Leather Shoes

$ 55.32 Reguler regane $ 65.08
Koleksi: Fashion Wanita

☑ Worldwide Free Shipping.
☑ Ora Ana Biaya Pajak.
☑ Best Price Guarantee.
☑ Pambayaran yen sampeyan ora nampa pesenan.
☑ Mbalekake & simpen item, yen ora kaya sing dijelasake.
Spesifikasi item:
  • Jeneng Jabatan:Adult
  • Item Koleksi:Boots
  • Lebar Lembaran:Sedheng (B, M)
  • proses:Adhesive
  • Mangsa:Spring / Autumn
  • Dhuwur Platform:0-3cm
  • Kanthi Platform:Ya
  • Jenis Penutupan:Slip-On
  • Dhuwur sikil:tungkak
  • Toe Shape:Babak Sikil
  • is_handmade:Ya
  • Bahan Insole:Rubber
  • Dhuwur materi:PU
  • Pandhu ArahPlain
  • Dhuwur awak:Dhuwur (3 "lan luwih)
  • Pola Tipe:Solid
  • Gaya Kulit:Soft Leather
  • Gender:Wadon
  • Bahan Outsole:Rubber
  • Bahan Sarung:Kumpul
  • Fit:Cocog karo ukuran, ukuran normal
  • Lining Material:Sintetis
  • Tipe Boot:Fashion Boots
  • Tipe:Nipis Heels
  • warna:Black
  • Size:35-36-37-38-39-40-41-42-43

Reviews customer

Adhedhasar review 1
0%
(0)
100%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
A
AM
Review pelanggan