Bodycon Print Die Midi Gaun

$ 18.99 Reguler regane $ 32.99
Koleksi: Fashion Wanita

☑ Worldwide Free Shipping.
☑ Ora Ana Biaya Pajak.
☑ Best Price Guarantee.
☑ Pambayaran yen sampeyan ora nampa pesenan.
☑ Mbalekake & simpen item, yen ora kaya sing dijelasake.

Spesifikasi Item:

  • Material: polyester,Spandex
  • Panggil Model: D9B1465K
  • Dekorasi: Ana
  • Mangsa: Autumn, Spring, Winter
  • Pinggang garis: Empire
  • Gaya: Streetwear
  • Siluet: Sarung
  • Lengan Panjang (cm): Full
  • Pola Tipe: print
  • Gender: Wadon
  • Neckline: O-Neck
  • Gaya lengan: biasa
  • Busana Panjang: Knee-Length
Ukuran Chart:
SIZE / CM BUST Deleng HIP KANGGO Dadi LENGTH
S 76-90 61-76 78-92 55 34 107
M 80-94 65-80 82-96 56 35 109
L 84-98 69-84 86-100 57 36 111
Catetan: Mangga strictly follow chart ukuran kanggo milih ukuran. Aja milih langsung miturut kabiasaan sampeyan. Ukuran bisa uga beda 1-3cm amarga pangukuran manual. Wigati dicathet yen sampeyan ngukur. Item iki duwe sawetara kelenturan, lan ana bedane warna karo sawetara barang lan gambar.
Pelanggan WoopShop wis nuduhake pengalaman positif ing Trustpilot.

Jupuk tembung kanggo kita
Mbalekaken lengkap yen sampeyan ora seneng karo pesenan sampeyan

k+

Reviews customer

Adhedhasar review 17
100%
(17)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
C
C.
Review pelanggan
F
F.
Review pelanggan
K
K.
Review pelanggan
L
L.
Review pelanggan
E
E.
Review pelanggan
Kabeh Ulasan

Pelanggan ngomong kanggo kita

reviews 83851
95%
(80039)
4%
(3676)
0%
(125)
0%
(9)
0%
(2)

Trés belle, rawuh lan liya-liyane. Merci bien

Produk kasebut kasedhiya sajrone seminggu setengah. Dadi seneng, apik banget

M kanthi sampurna nyedhak paramèter 94-77-93. Aku seneng banget. Dhuwur 157, rada ndhuwur dhengkul. Banget, umume.