Breathable Slip-On Zipper Genuine Leather Shoes Black For Men

$ 53.04 Reguler regane $ 88.40
Koleksi: Pria Pria

☑ Worldwide Free Shipping.
☑ Ora Ana Biaya Pajak.
☑ Best Price Guarantee.
☑ Pambayaran yen sampeyan ora nampa pesenan.
☑ Mbalekake & simpen item, yen ora kaya sing dijelasake.
Spesifikasi Item:
  • Jeneng Jabatan: Adult
  • Item Koleksi: Sepatu kasual
  • Tipe Sepatu: dhasar
  • Bahan Outsole: Rubber
  • Jenis Penutupan: zip
  • Dhuwur materi: Kulit Split
  • Feature: Pernafasan, Anti banyu, Pijet
  • Mangsa: Winter
  • Bahan Insole: Latek
  • Lining Material: Plush
  • Fit: Cocog karo ukuran, ukuran normal
  • Panggil Model: 815
  • Pola Tipe: Solid
Ukuran Chart:

Reviews customer

Adhedhasar review 6
100%
(6)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
C
C.
Review pelanggan
A
A.
Review pelanggan
A
A.
Review pelanggan
R
R.
Review pelanggan
S
S.
Review pelanggan