Spatula Dapur & Kancing Tahan Panas Non-Kelet

$ 13.98
Koleksi: Ngarep & Kitchen

☑ Worldwide Free Shipping.
☑ Ora Ana Biaya Pajak.
☑ Best Price Guarantee.
☑ Pambayaran yen sampeyan ora nampa pesenan.
☑ Mbalekake & simpen item, yen ora kaya sing dijelasake.
Spesifikasi Item:
  • Koleksi: Utensils
  • Panggil Model: 587SYK
  • Certification: EEC, CE / EU, SGS, CIQ, LFGB, FDA
  • Feature: Eco-Friendly
  • Jenis Utensil: Tongs
  • Ukuran Produk: 30cm * 15cm * 5cm
  • Bobot item: 200g
  • Paket Kalebu: 1 x 2 ing 1 Spatula lan Tongs
  • Bahan: Silikon & Baja Karat
  • Paket: Perlindungan Pouch Udara
fitur:
  • Spatula lan kerang anyar 2-in-1
  • Nggabungake flip spatula lan remet tongkat
  • Flip, cradle, grab or scoop with a utensil
  • Ndadekake masak lan ngladeni panganan sing paling disenengi kanthi gampang
  • Pembantu pawon sing apik banget kanggo sarapan, nedha awan & nedha bengi
  • Flip pancakes banjur cukur lan ngladeni endhog
  • Scoop lan isi taco
  • Iwak flip alus lan njupuk asparagus
  • Cocog kanthi tangan ing tangan sampeyan
  • Non-kelet lan tahan panas
  • Kualitas pawon komersial
  • Rangka baja tahan karat kanthi ayunan silikon
  • Paten ditundha desain biso fleksibel
  • Dishwasher aman

Reviews customer

Adhedhasar review 1
100%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
C
C.
Review pelanggan