Cute Cotton Sheep I love DAD / I love Mom Soft Warm Beanie Cap

$ 5.56
Koleksi: Ing $ 9.99

☑ Worldwide Free Shipping.
☑ Ora Ana Biaya Pajak.
☑ Best Price Guarantee.
☑ Pambayaran yen sampeyan ora nampa pesenan.
☑ Mbalekake & simpen item, yen ora kaya sing dijelasake.
Spesifikasi Item:
  • Material: Katun, Lycra
  • Jeneng Jabatan: anak
  • Gender: Unisex
  • Gaya: Casual
  • Pola Tipe: Animal
  • Panggil Model: 12749
  • Item Koleksi: Tengkorak & Kacang Puncak
  • Alus lan nyaman, kanthi pola lucu, cara fashion supaya tetep anget.
  • Hadiah sampurna kanggo bocah lanang lan bocah-bocah wadon.
  • Pola: Domba, Aku tresna, Dadi ibu
  • Acara: Ulang Tahun, Presentasi Natal, Saben Dina
  • Cocog kanggo: 1 sasi kanggo 3 taun
  • Height(Flat): 20cm/ 7.87" (Approx.)
  • Width(Flat): 18cm/ 7.08" (Approx.)
  • Max. Perimeter(stretched): 50cm/ 19.68" (Approx.)
Paket kalebu:
  • 1 x Beanie Hat

Reviews customer

Adhedhasar review 2
100%
(2)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
S
SD
Review pelanggan
C
C.
Review pelanggan