Keyboard lan Gap Car Air Outlet Vent Brush Debu Clean Tools bisa dicopot

$ 5.64 Reguler regane $ 6.96
Koleksi: Ngarep & Kitchen

☑ Worldwide Free Shipping.
☑ Ora Ana Biaya Pajak.
☑ Best Price Guarantee.
☑ Pambayaran yen sampeyan ora nampa pesenan.
☑ Mbalekake & simpen item, yen ora kaya sing dijelasake.
Spesifikasi Item:
  • Tipe Material: Plastik lan Kain
  • Koleksi: Kothak / Tas Panyambungan Crevice Kursi
  • Panggil Model: 12526
  • Materi: Plastik, Kain
  • Werna: Ijo lan Putih
  • Length: 17cm/6.69'' (Approx.)
  • Width: 3cm/1.18'' (Approx.)
Feature:
  • Cocog kanggo ngresiki bledug mobil, keyboard.Telung potongan tutup kanggo desain, cuci luwih resik
  • Kain reresik lan sirah sapu bisa dibuwang, gampang dibersih.
  • Tangani plastik duwe kelenturan sing apik, sing gampang digunakake.
  • Paling apik kanggo mbukak beban kerja ing omah.
Wigati: Amarga beda antarane monitor sing beda-beda, gambar bisa uga ora nggambarake warna sing bener saka item kasebut. Matur suwun! Daftar Paket:
  • 1 x Sikat reresik

Reviews customer

Adhedhasar review 9
100%
(9)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
C
C.
Review pelanggan
J
J.
Review pelanggan
J
J.
Review pelanggan
C
C.
Review pelanggan
A
A.
Review pelanggan