Tutup Debu Bor Pethel Listrik

$ 14.99 Reguler regane $ 24.99

☑ Worldwide Free Shipping.
☑ Ora Ana Biaya Pajak.
☑ Best Price Guarantee.
☑ Pambayaran yen sampeyan ora nampa pesenan.
☑ Mbalekake & simpen item, yen ora kaya sing dijelasake.

Spesifikasi Item:
  • Persediaan DIY: Tiling
  • Tipe: Pusat Bor Bit
  • Rentang bit sing disaranake: 6-14mm
  • Bahan: Karet
  • Werna: Ireng, Putih
  • Ukuran: 10.5 CM × 1 CM × 1 CM
  • Skenario panggunaan: Cocog kanggo palu listrik, pilihan listrik, bor perkusi, bor tangan, lan liya-liyane. Tutup tahan debu palu listrik kanthi efektif bisa nyegah difusi bledug lan inhalasi menyang paru-paru lan nyegah bledug saka reged sandhangan nalika proses pengeboran.
  • Klebu Paket: Tutup Debu Bor Pethel Listrik × 1

fitur:

  • Nganyari Anyar: Ora kaya tutup bledug bor liyane, kolektor bledug bor kita dianyari kanthi desain unik lan fungsi tahan debu sing luwih apik.
  • Efisien: Rentang bit bor saka kolektor bledug bor yaiku 6-14mm / 0.24-0.55 inci. Desain sing bisa diukur ora ngganggu gaweyan sampeyan.
  • Gampang Dipasang & Dibersihake: Ditempelake kanthi cepet lan gampang kanggo nambah kenyamanan pangguna. Piranti sing gampang bisa nggawe kahanan sing apik lan mbantu sampeyan kerja kanthi apik nalika sampeyan nggunakake bor palu.
Pelanggan WoopShop wis nuduhake pengalaman positif ing Trustpilot.

Jupuk tembung kanggo kita
Mbalekaken lengkap yen sampeyan ora seneng karo pesenan sampeyan

k+

Reviews customer

Adhedhasar review 27
96%
(26)
4%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
F
FA

Apik, kaya sing dijelasake

A
AT

alat sing apik

D
DM

Cepet pengiriman

J
JB

wie beschriben, danke

T
TJ

Katrangan kasebut bener

Kabeh Ulasan

Pelanggan ngomong kanggo kita

reviews 83988
95%
(80164)
4%
(3685)
0%
(128)
0%
(9)
0%
(2)

Parfait, koma la deskripsi!

Bapak banget, exelent aku nyaranake kanggo rega kasebut

Kaya ing foto, kualitas apik banget, ayu, dikirim kanthi cepet, matur nuwun kanthi sanget !!