Fashion Unisex Plush Ankle Snow Boots

$ 37.78 Reguler regane $ 53.96
Koleksi: Fashion Wanita

☑ Worldwide Free Shipping.
☑ Ora Ana Biaya Pajak.
☑ Best Price Guarantee.
☑ Pambayaran yen sampeyan ora nampa pesenan.
☑ Mbalekake & simpen item, yen ora kaya sing dijelasake.
Spesifikasi Item:
  • Jeneng Jabatan:Adult
  • Item Koleksi:Boots
  • Tipe:Flat karo
  • Dhuwur materi:Suede Faux
  • Mangsa:Winter
  • Lining Material:Plush
  • Fit:Cocog karo ukuran, ukuran normal
  • Elemen Fashion:sewing
  • Dhuwur Platform:0-3cm
  • Bahan Sarung:Suede Faux
  • Bahan Insole:Rubber
  • Dhuwur awak:Kurang (1cm-3cm)
  • Tipe Boot:Salju Boots
  • Kanthi Platform:Ya
  • Pola Tipe:Solid
  • Jenis Penutupan:Lace-Up
  • Toe Shape:Babak Sikil
  • Dhuwur sikil:tungkak
  • Bahan Outsole:Rubber
  • Lebar Lembaran:Sedheng (B, M)
  • proses:Adhesive
  • Dhuwur materi:Suede
  • Pandhu ArahPlain
  • Dhuwur awak:Flat (0 nganti 1/2 ")
  • Gaya Kulit:Nubuck Kulit
  • Gender:Unisex
  • Bahan Sarung:Suede
Ukuran Chart:

Reviews customer

Ora ana review maneh
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)