Lucu Ola Panda Pencuri Wang Piggy Banks Boxes Toy

$ 19.18
Koleksi: Bayi & Anak

☑ Worldwide Free Shipping.
☑ Ora Ana Biaya Pajak.
☑ Best Price Guarantee.
☑ Pambayaran yen sampeyan ora nampa pesenan.
☑ Mbalekake & simpen item, yen ora kaya sing dijelasake.
Spesifikasi Item:
  • Panggil Model: dhuwit kothak piggy bank
  • bentuk: dhuwit kothak piggy bank
  • Ukuran: 11.5 x 9.5 x 9cm
  • Bahan: ABS + komponen elektronik Gampang kanggo nginstal
  • Butuh batere 2 x AA (ora kalebu).
  • Sampurna hadiah nyimpen dhuwit kanggo bocah-bocah
fitur:
  • Salah sawijining bank syiling paling éndah ing donya.
  • Sampurna kebaruan bank kanggo ngarep lan kantor meja.
  • Nganggo baterai 2 * AA (ora kalebu).
  • Nyelehake koin ing piring putih, lan panda bakal nyekel.
  • Uga hadiah gedhe kanggo bocah-bocah.

Reviews customer

Adhedhasar review 8
100%
(8)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
A
A.
Review pelanggan
A
A.
Review pelanggan
N
N.
Review pelanggan
B
B.
Review pelanggan
L
L.
Review pelanggan