Hollow Out Cross Bandage seamless lace lace wanita

$ 12.99 Reguler regane $ 20.99

☑ Worldwide Free Shipping.
☑ Ora Ana Biaya Pajak.
☑ Best Price Guarantee.
☑ Pambayaran yen sampeyan ora nampa pesenan.
☑ Mbalekake & simpen item, yen ora kaya sing dijelasake.

Spesifikasi Item:
  • Bahan: Nylon
  • Gambar cabul: Ora
  • Saran Seksual: Ora
  • Tipe Celana: G-String
  • Nomer Model: 032603
  • Komposisi Bahan: Nylon
  • Pola Tipe: Solid
  • Hiasan: Lace
  • Tipe Bangkit: Bangkit-Bangkit
  • Gaya warna: ireng, ijo, jambon, putih, anggur abang
  • Cocog: cocog karo ukuran, njupuk ukuran normal sampeyan
  • Gaya: Celana Dalam Seksi, padhet

Ukuran Chart:

  • Ukuran M: Pinggang 64-72CM, Hip 83-93CM         
  • Ukuran L: Pinggang 68-76CM, Hip 86-86CM
Pelanggan WoopShop wis nuduhake pengalaman positif ing Trustpilot.

Jupuk tembung kanggo kita
Mbalekaken lengkap yen sampeyan ora seneng karo pesenan sampeyan

k+

Reviews customer

Adhedhasar review 83
99%
(82)
1%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
W
WM

Celana panjang kualitas, kayata ing katrangan. Dheweke luwih dhuwur tinimbang biasane

B
BS

Kathok apik. Kualitas apik. Pinggang dhuwur

T
TW

157cm 50kg dipesen ukuran L, trim lace pas rada longgar nanging ok. Ati-ati munggah dhuwur.

H
HH

соответствует описанию, качество хорошее, lan liyane

L
LR

100% luwih dhuwur

Kabeh Ulasan

Pelanggan ngomong kanggo kita

reviews 83988
95%
(80164)
4%
(3685)
0%
(128)
0%
(9)
0%
(2)

Parfait, koma la deskripsi!

Bapak banget, exelent aku nyaranake kanggo rega kasebut

Kaya ing foto, kualitas apik banget, ayu, dikirim kanthi cepet, matur nuwun kanthi sanget !!