Hot Capsicum Plaster 7 * 10 CM Medical Pain Relief Patch Peserta Arthritic Leg Pain Relieving

$ 6.76 Reguler regane $ 7.96

☑ Worldwide Free Shipping.
☑ Ora Ana Biaya Pajak.
☑ Best Price Guarantee.
☑ Pambayaran yen sampeyan ora nampa pesenan.
☑ Mbalekake & simpen item, yen ora kaya sing dijelasake.
Spesifikasi Item:
  • Panggil Model: Plaster kapsul panas
  • aplikasi: Body
  • item: Plaster kapsul panas
  • Bahan Utama: Wêdakakêna keramik infra merah
  • packing: 10 ing bag siji
  • fungsi: Sauntara relief saka rasa lan rasa
  • certificate: CE, BV, TUV, GMP
  • fitur: Penetrasi kuat, akting cepet
  • Dianggo: Migunakake eksternal
  • Beting urip: 3 taun
Fitur Hot Capsicum Plaster:
  • Tas zip, kesehatan, gampang dilakoni lan disimpen.
  • dirancang khusus kanggo nancepake nyeri punggung ngisor & ndhuwur, galur otot paha.
  • ora tumoto, anti banyu & kringet.
Carane nggunakake Hot Capsicum Plaster? a. Area sing resik lan garing. b. Copot gawe plastik saka sisih sisih tambalan. c. Gamelan sisih kasebut ing sisih ndhuwur wilayah sing sampeyan pengin lega rasa lara. d. Nalika sampeyan nyopot separo liyane saka plastik, gulung sisa tambalan ing area nyeri. e. Copot film sing didhukung banjur aplikasi. Copot saka kulit sawise paling ora 8 jam aplikasi. Indikasi Hot Capsicum Plaster:
  • Kanggo ngatasi rasa lara lan nyeri sing ana gandhengane karo * gulu kaku * pundhak lara * nyeri sendi * radang punggung * galur * memar * sprains * Fibromyalgia * lemes otot * nyeri otot * pundhak kaku * punggung normal * patah tulang * sciatica
directions:
  • Dewasa lan bocah-bocah luwih saka umur 12: Aplikasi menyang area sing kena pengaruh sing diperlokake ora luwih saka kaping 3 saben dina kanggo dina 7.
  • Anak-anak ing umur 12: takon dhokter.
warning: Nalika nggunakake prodhuk iki:
  • Gunakake mung minangka diarahake. Kanggo nggunakake jaba wae.
  • Aja nyedhaki kontak karo mata, membran mukus, rashes, wounds utawa kulit rusak.
  • Wong alergi kudu takon marang dokter.
  • Yen sampeyan duwe kulit sing sensitif, golek dhokter sadurunge nggunakake.
  • Aja nggunakake pad kemasane.
  • Mungkasi nggunakake paling sethithik sak jam sadurunge adus lan aja gunakake langsung sawise adus.
  • Tansah adoh saka Anak supaya ora kena keracunan sengaja. Yen nyebabake panggetian, hubungi dokter kanthi langsung. Karo tamba apa wae, yen sampeyan ngandhut utawa ngurus bayi. Coba saran saka pakar kesehatan sadurunge nggunakake produk iki.

Reviews customer

Adhedhasar review 9
100%
(9)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
M
M.
Review pelanggan
A
A.
Review pelanggan
E
E.
Review pelanggan
B
B.
Review pelanggan
H
H.
Review pelanggan