Ora Luwes 360 Rotter Holdings Handphone Lengan Cepet

$ 11.99 Reguler regane $ 14.99

☑ Worldwide Free Shipping.
☑ Ora Ana Biaya Pajak.
☑ Best Price Guarantee.
☑ Pambayaran yen sampeyan ora nampa pesenan.
☑ Mbalekake & simpen item, yen ora kaya sing dijelasake.
Spesifikasi Item:
  • Panggil Model: Pemegang Telpon Lengan Lengan Lengan
  • Brand kompatibel: Universal
  • Pangisi daya: Ora Ana
  • Magnetik: Ora Ana
  • Material: Aluminium Alloy
  • Gunakake: Meja
  • Wis Speaker: Ora Ana
  • warna: Ireng, Putih, Jambon, Ungu, Biru
  • Piranti sing digunakake: kanggo telpon liyane saka layar 4-inci
  • Length: 70cm
  • Ukuran klip: 20cm
  • Model Kompatibel: Kanggo iPhone X 8 7 6 6s Plus 5 5s SE iPhone 4 4s,Kanggo Samsung Galaxy S9 S8 S7 S6 Edge Cathetan 6 5 4 3 J3 J5 J7 A3 A5 A7,Kanggo Huawei P9 Xiaomi mi5 5c mi4 Redmi 3 Pro M3S Samsung10 Sony LG G5
  • fungsi: 360 Standar Holding Holder Rotateable Standar, Pemegang Telpon Universal, Sing nduwe ponsel, Telpon Smart Fleksibel Universal Flexible Stand, Telpon Telpon, Panyekel Telpon, Ndhaptar Ponsel
fitur:
  • Desain Longarm, ultra tegas, multi-tujuan.
  • Gampang Gunung menyang sofa desktop amben mobil lan sapanunggalane.
  • Bisa nyekel telpon sampeyan, kompatibilitas.
  • Fleksibel, bisa nyekel telpon sampeyan ing sudut sing beda.
  • Pilihan sing sampurna nalika nonton film ing ponsel sampeyan, ora perlu ditahan.
  • Ukuran sing sithik, gampang digawa lan digunakake.
  • Cahya sing gampang entheng lan gampang digawa.
  • Kompatibilitas sudhut, cocog kanggo paling jinis telpon.
Paket kalebu:
  • 1 x Holder Ponsel Telpon Long Lengan

Reviews customer

Adhedhasar review 16
100%
(16)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
U
U.
Review pelanggan
T
T.
Review pelanggan
M
M.
Review pelanggan
E
E.
Review pelanggan
U
U.
Review pelanggan