Quartz Mewah Stainless Steel Mewah Kanggo Pria

$ 37.99 Reguler regane $ 377.99
Koleksi: Pria Pria

☑ Worldwide Free Shipping.
☑ Ora Ana Biaya Pajak.
☑ Best Price Guarantee.
☑ Pambayaran yen sampeyan ora nampa pesenan.
☑ Mbalekake & simpen item, yen ora kaya sing dijelasake.

Spesifikasi Item:

  • Length Band: 22cm
  • Gaya: Fashion & Casual
  • gerakan: Kwarsa
  • Resistance banyu ambane: 3Bar
  • Koleksi clasp: Push Button Clasp Tersembunyi
  • Material Case: Steel
  • Case kekandelan: 13mm
  • Nelpon Window Material Koleksi: Hardlex
  • Item Koleksi: Quartz jam tangan
  • Kotak & Kasus Bahan: Paper
  • Band Material Koleksi: Steel
  • Nelpon Diameter: 44mm
  • Panggil Model: L768943
  • Band Jembar: 22mm
  • Case Shape: Babak
  • Feature: Stop Watch,Kaget bangetBercahaya,Tanggal otomatis,Chronograph, Tanggalan lengkap Banyu Tahan,Swing,Luminous Hands
  • Kuarsa-jam: Bisnis Watch
  • Material: stainless steel
  • Band biru baja biru lengkap kanthi kasus emas. Iki minangka jam lan rekreasi gaya sing apik gayane. Kanthi chronograph, tanggalan otomatis, anti banyu, kejut, luminous lan fungsi liyane; cocog kanggo kabeh kesempatan.
  • Gerakan: Gerakan kuarsa Modulasi Wektu (digawe ing Jepang), perjalanan sing akurat, umur layanan 2 taun
  • Anti banyu 3ATM / 30M (ndhukung padusan banyu adhem lan nglangi, ora nganggo jam ing jero banyu, ora ndhukung banyu panas);
  • Baja tahan karat: aja kuwatir karat, luntur, Aja kuwatir sabuk baja bakal ngrusak tangan sampeyan, anti-kejut, anti-gulung, anti gores.
Pelanggan WoopShop wis nuduhake pengalaman positif ing Trustpilot.

Jupuk tembung kanggo kita
Mbalekaken lengkap yen sampeyan ora seneng karo pesenan sampeyan

k+

Reviews customer

Adhedhasar review 17
100%
(17)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
K
K.
Review pelanggan
T
T.
Review pelanggan
C
C.
Review pelanggan
A
A.
Review pelanggan
A
A.
Review pelanggan
Kabeh Ulasan

Pelanggan ngomong kanggo kita

reviews 83988
95%
(80164)
4%
(3685)
0%
(128)
0%
(9)
0%
(2)

Parfait, koma la deskripsi!

Bapak banget, exelent aku nyaranake kanggo rega kasebut

Kaya ing foto, kualitas apik banget, ayu, dikirim kanthi cepet, matur nuwun kanthi sanget !!