Kaos Mandarin Kerah Lengan Panjang Printed Kaos Pria

$ 25.99 Reguler regane $ 41.99

☑ Worldwide Free Shipping.
☑ Ora Ana Biaya Pajak.
☑ Best Price Guarantee.
☑ Pambayaran yen sampeyan ora nampa pesenan.
☑ Mbalekake & simpen item, yen ora kaya sing dijelasake.

Spesifikasi Item:
  • Lengan Lengan (cm): Lengkap
  • Collar: O-Neck
  • Jinis Barang: ndhuwur
  • Tops Tipe: Kencan
  • Hooded: Ora
  • Tipe kain: Broadcloth
  • Bahan: Katun, Poliester
  • Jenis Kelamin: Wong
  • Gaya: Kasual
  • Pola Tipe: Print

Ukuran Chart:

Size

Dhuwur (cm)

Bobot (kg)

Saran

S

165

45

155cm / 40kg-165cm / 45kg

M

173

50

160cm / 45kg-173cm / 55kg

L

176

60

165cm / 55kg-176cm / 65kg

XL

180

68

170cm / 65kg-180cm / 73kg

XXL

182

80

172cm / 73kg-182cm / 78kg

Cathetan: Mangga tindakake kanthi ketat grafik ukuran kanggo milih ukuran. Aja milih langsung miturut kabiasaan. Ukurane bisa duwe 1-3cm bedane amarga ukuran manual. Elinga yen sampeyan ngukur.

Pelanggan WoopShop wis nuduhake pengalaman positif ing Trustpilot.

Jupuk tembung kanggo kita
Mbalekaken lengkap yen sampeyan ora seneng karo pesenan sampeyan

k+

Reviews customer

Adhedhasar review 33
94%
(31)
6%
(2)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
C
CA

Cocog karo deskripsi

D
DS

Perfcto

D
DS

Apik tenan

S
SW

Super! Cocog karo katrangan lan kothak dimensi. Matur nuwun kanthi sanget kanggo kualitas

C
CR

aku seneng matur nuwun

Kabeh Ulasan

Pelanggan ngomong kanggo kita

reviews 83851
95%
(80039)
4%
(3676)
0%
(125)
0%
(9)
0%
(2)

Trés belle, rawuh lan liya-liyane. Merci bien

Produk kasebut kasedhiya sajrone seminggu setengah. Dadi seneng, apik banget

M kanthi sampurna nyedhak paramèter 94-77-93. Aku seneng banget. Dhuwur 157, rada ndhuwur dhengkul. Banget, umume.