Mini Faucet Tap Water Clean Purifier Filter Carbon

$ 6.60
Koleksi: Ngarep & Kitchen

☑ Worldwide Free Shipping.
☑ Ora Ana Biaya Pajak.
☑ Best Price Guarantee.
☑ Pambayaran yen sampeyan ora nampa pesenan.
☑ Mbalekake & simpen item, yen ora kaya sing dijelasake.
Spesifikasi Item:
  • Gunakake: Dipasang-dipasang
  • Mesin perawatan banyu Jenis: Saring
  • Koleksi: Karbon sing diaktifake
  • Penawaran Posisi: Purifikasi Pangan
  • warna: Lampung
  • fungsi: Ngombe Minuman
  • Certification: CE
  • instalasi: Instal Pipa Water Cold
  • fungsi: Ngombe Minuman
  • Daya (W): NO
  • Keperluan Kualitas Air: Banyu Bandara
  • Penawaran Posisi: Purifikasi Pangan
  • Material: Diaktifake karbon, Kalsium sulap, Zeolite, PVA nonwovens
  • Ukuran: Cocog kanggo diameter 16-19mm / 21-23mm saka Faucet
Carane nggunakake:
  • Ngresiki kran banyu lan meksa kanthong fleksibel langsung.
Catetan:
  • Aja nggunakake banyu panas ing wektu sing suwe. Ing ngisor iki 50 ℃ disaranake.
  • Pisanan nggunakake, amarga karbon, banyu ireng bakal tiba saka iku. Sawise ngeculake banyu 5-10 detik, mula bisa mlaku.
  • Lifespan: Adhedhasar kualitas banyu, wulan 1-2 biasane digunakake kanggo saben dinten.

Reviews customer

Adhedhasar review 1
100%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
D
D.
Review pelanggan