Gaun Mini Halter Tombol Depan Bahu Tanpa Bahu

$ 18.99 Reguler regane $ 37.99

☑ Worldwide Free Shipping.
☑ Ora Ana Biaya Pajak.
☑ Best Price Guarantee.
☑ Pambayaran yen sampeyan ora nampa pesenan.
☑ Mbalekake & simpen item, yen ora kaya sing dijelasake.

Spesifikasi Item:
  • Bahan: Cotton, Polyester
  • Siluet: Selubung
  • Umur: umur 18-45 taun
  • Nomer Model: 23013P
  • Mangsa: Panas, Spring
  • Neckline: V-Neck
  • Lengan Panjang (cm): Lengan
  • Gaya Lengan: Tank
  • Jenis Kelamin: Wanita
  • Dekorasi: Tombol
  • Gaya: Seksi & Klub
  • Pinggang: Alami
  • Pola Tipe: Solid
  • Panjang Klambine: Ndhuwur lutut, Mini
  • Werna: Ireng, Putih
  • Elastis: Dhuwur

Ukuran Chart:

Pelanggan WoopShop wis nuduhake pengalaman positif ing Trustpilot.

Jupuk tembung kanggo kita
Mbalekaken lengkap yen sampeyan ora seneng karo pesenan sampeyan

k+

Reviews customer

Adhedhasar review 84
89%
(75)
10%
(8)
1%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
V
VP

Pengiriman cepet banget

T
TH

Desain apik, pengiriman cepet. Yen lawon luwih apik. Bakal sampurna

B
BD

Padha karo foto lan pangiriman cepet

K
KC

Trés belllllllllle!

J
JV

Ukuranku 44-46, yen ana ukuran weteng M ora katon kaya ngono.

Kabeh Ulasan

Pelanggan ngomong kanggo kita

reviews 83851
95%
(80039)
4%
(3676)
0%
(125)
0%
(9)
0%
(2)

Trés belle, rawuh lan liya-liyane. Merci bien

Produk kasebut kasedhiya sajrone seminggu setengah. Dadi seneng, apik banget

M kanthi sampurna nyedhak paramèter 94-77-93. Aku seneng banget. Dhuwur 157, rada ndhuwur dhengkul. Banget, umume.