Kaos Musim Panas V-Neck Slim Fit Pria

$ 22.99 Reguler regane $ 37.99

☑ Worldwide Free Shipping.
☑ Ora Ana Biaya Pajak.
☑ Best Price Guarantee.
☑ Pambayaran yen sampeyan ora nampa pesenan.
☑ Mbalekake & simpen item, yen ora kaya sing dijelasake.

Spesifikasi Item:
  • Bahan: Cotton
  • Jinis Kaos: Kaos Kasual
  • Lengan Lengan (cm): Setengah
  • Kerah: V-Neck
  • Jenis Penutupan: Pullover
  • Tipe Barang: Kaos
  • Gaya Lengan: Biasa
  • Jenis Kelamin: Wong
  • Tipe kain: Broadcloth
  • Gaya: Kasual
  • Pola Tipe: Solid

Ukuran Chart:

Pelanggan WoopShop wis nuduhake pengalaman positif ing Trustpilot.

Jupuk tembung kanggo kita
Mbalekaken lengkap yen sampeyan ora seneng karo pesenan sampeyan

k+

Reviews customer

Ora ana review maneh
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
Kabeh Ulasan

Pelanggan ngomong kanggo kita

reviews 83988
95%
(80164)
4%
(3685)
0%
(128)
0%
(9)
0%
(2)

Parfait, koma la deskripsi!

Bapak banget, exelent aku nyaranake kanggo rega kasebut

Kaya ing foto, kualitas apik banget, ayu, dikirim kanthi cepet, matur nuwun kanthi sanget !!