Stand Laptop Lipat Lipat Portable Kanthi Pemegang Telpon

$ 48.99 Reguler regane $ 80.99

☑ Worldwide Free Shipping.
☑ Ora Ana Biaya Pajak.
☑ Best Price Guarantee.
☑ Pambayaran yen sampeyan ora nampa pesenan.
☑ Mbalekake & simpen item, yen ora kaya sing dijelasake.

Spesifikasi Item:
  • Aplikasi: Laptop
  • Bobot dhukungan: Bobot nganti 22 lbs (10kg)
  • Kompatibel karo: Kabeh notebook, PC tablet, laptop nganti 17 ".
  • Fungsi: Kanggo Macbook 12 ", MacBook Pro 13", MacBook Pro 15. 6 ", Meja Ngadeg Meja kanggo Macbook pro 1
  • Fitur: Adjustable 9 Level View Angle, Holder Telpon internal, Lipat & Portable, Disipasi Panas Banget
  • Gaya: Laptop Stand 9 Angles Riser Adjustable With Holder Phone Portable Foldable Notebook Stand
    Fungsi 8: 3

fitur:

  • Sudut Tampilan 9 Tingkat sing bisa disetel: Laptop sing bisa dilipat jumlahe 9 pilihan level kanggo nyetel nganti dhuwur sing sampurna. Sudut sing beda lan tahan luwih dhuwur utawa ngisor, gumantung karo kabutuhan sampeyan, nulungi sampeyan ngetik lan nonton kanthi nyaman sajrone nyambut gawe, bisa dadi pembantu sing apik kanggo makarya.
  • Risiko Ergonomis: Pangguna laptop asring ditemokake ing komputer, terus maju kanggo ndeleng utawa condhong dadi jinis, sing bisa saya suwe, nyebabake ketegangan lan ketegangan awak. MacBook ngadeg ngunggahake layar laptop sampeyan kanggo level mripat sing sampurna, entuk sesanti sing luwih dhuwur lan postur sing bener, ngatasi kaku gulu, nyeri punggung, nyeri pundhak, lan galur mripat.
  • Supaya Laptop tetep Kelangan: Dudukan laptop duwe bolongan ing sisih ndhuwur supaya cepet panas. 2 tombol pendinginan ngunggahake laptop sithik, nambah aliran udara luwih akeh lan njaga laptop supaya tetep stabil, tampil kanthi kecepatan dhuwur.
  • Stand multi-fungsi: Dudukan notebook duwe rong bingkai sikil sing bisa dilipat, loro kaki bisa dadi braket dhuwur tampilan, uga bisa digunakake kanggo nyimpen keyboard, mouse lan buku, iku pilihan sing apik kanggo nggawe meja sampeyan rapi lan teratur. Ing sisih mburi iki dirancang karo rong wadhah telpon kanggo nyelehake ponsel.
  • Stabil lan Awet: Konstruksi padhet kanthi bahan logam ABS & premium sing berkualitas, ndhukung piranti nganti bobot 22 lbs (10kg). Stop stopper ing ndhuwur permukaan supaya laptop sampeyan tetep stabil lan nglindhungi laptop supaya ora geser; Bantalan karet anti slip kalebu ora ana goresan.
Pelanggan WoopShop wis nuduhake pengalaman positif ing Trustpilot.

Jupuk tembung kanggo kita
Mbalekaken lengkap yen sampeyan ora seneng karo pesenan sampeyan

k+

Reviews customer

Adhedhasar review 15
93%
(14)
7%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
M
MG

supaya sampeyan bisa nyoba, bisa uga milih sing paling apik kanggo nggawe luwih becik lan nggunakake interior kanggo meyelakake solo kanggo para siswa sing kudu ngerteni luwih becik

A
AW

Item Guna Banget, matur nuwun tim woopshop

L
LH

Pengiriman sing apik, cepet lan bisa digunakake kanthi apik, ndhuwur

M
MG

cynep

N
NH

wie beschrieben, eifach super, ganz schnelle lieferung

Kabeh Ulasan

Pelanggan ngomong kanggo kita

reviews 83851
95%
(80039)
4%
(3676)
0%
(125)
0%
(9)
0%
(2)

Trés belle, rawuh lan liya-liyane. Merci bien

Produk kasebut kasedhiya sajrone seminggu setengah. Dadi seneng, apik banget

M kanthi sampurna nyedhak paramèter 94-77-93. Aku seneng banget. Dhuwur 157, rada ndhuwur dhengkul. Banget, umume.