Meja Car Laptop Universal & Portable Universal Portable

$ 32.99 Reguler regane $ 54.99

☑ Worldwide Free Shipping.
☑ Ora Ana Biaya Pajak.
☑ Best Price Guarantee.
☑ Pambayaran yen sampeyan ora nampa pesenan.
☑ Mbalekake & simpen item, yen ora kaya sing dijelasake.

Spesifikasi Item:
  • Warna Werna: Ireng
  • Bahan: HDPE + PU
  • Jeneng produk: Meja makan bali kursi multifungsi kanggo mobil
  • Ukuran produk: 420 * 280 * 21mm
  • Warna: Ireng
  • Bahan: HDPE + PU
  • Bobot reged: 580g
  • Fitur: Meja notebook komputer laptop, Meja Mobil
  • Jeneng produk: Meja makan bali kursi multifungsi kanggo meja mobil, laptop & komputer, Roda Kemudi multi-fungsi

fitur:

  • Instalasi lan panggunaan bisa ngatasi masalah kerja, hiburan, lan mangan ing mobil.
  • Fungsi multi-tujuan: mejo nulis, rak slot tablet ponsel, mejo makan, lan panggolane cangkir kiwa lan tengen.
  • Loro-lorone bisa diinstal lan digunakake. Pamasangane gampang lan cepet, gayane anyar lan apik.
  • Ringan, ukuran cilik, gampang diresiki lan disimpen.
Pelanggan WoopShop wis nuduhake pengalaman positif ing Trustpilot.

Jupuk tembung kanggo kita
Mbalekaken lengkap yen sampeyan ora seneng karo pesenan sampeyan

k+

Reviews customer

Adhedhasar review 30
83%
(25)
13%
(4)
3%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
C
CB

H1 Starex cukup pas kanggo ngiringke produksi suwe-suwe nggunakake Nganggo luwih saka rasa nyaman sing gedhe

D
DT

Great

R
RP

sampurna

H
HR

Trep kanggo driver profesional.

K
KG

Patuh produksi. Super produit

Kabeh Ulasan

Pelanggan ngomong kanggo kita

reviews 83988
95%
(80164)
4%
(3685)
0%
(128)
0%
(9)
0%
(2)

Parfait, koma la deskripsi!

Bapak banget, exelent aku nyaranake kanggo rega kasebut

Kaya ing foto, kualitas apik banget, ayu, dikirim kanthi cepet, matur nuwun kanthi sanget !!