Universal Vacuum Vacuum Universal Multi-Functional Daddy Brush Cleaner Dirt Remover

$ 10.50
Koleksi: Ngarep & Kitchen

☑ Worldwide Free Shipping.
☑ Ora Ana Biaya Pajak.
☑ Best Price Guarantee.
☑ Pambayaran yen sampeyan ora nampa pesenan.
☑ Mbalekake & simpen item, yen ora kaya sing dijelasake.

Spesifikasi Item:

  • Broom Head Material: PP
  • Broomstick Material: plastik
  • Dustpan Material: PP
  • Dianggo: Home
  • Koleksi: Tangan Brush lan Dustpan
  • Panggil Model: N698520
  • Paket: 1 Set / Brush + Universal Adapter
  • Ukuran: 3.94 x 3.94 x 1.97in
Klaim & Fitur:
  • Puluhan miniatur sedotan tabung fleksibel
  • Tebu sak obyek cilik tanpa ngobahake
  • Becik kanggo ngadhepi obyek rapet
  • Reaches dust you can't normally reach

Reviews customer

Adhedhasar review 7
100%
(7)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
A
A.
Review pelanggan
A
A.
Review pelanggan
Z
Z.
Review pelanggan
G
G.
Review pelanggan
B
B.
Review pelanggan