Kuat Anti Cockroaches Pestisida Environmental Friendly Control Gel Syring

$ 7.08 Reguler regane $ 8.55
Koleksi: Ngarep & Kitchen

☑ Worldwide Free Shipping.
☑ Ora Ana Biaya Pajak.
☑ Best Price Guarantee.
☑ Pambayaran yen sampeyan ora nampa pesenan.
☑ Mbalekake & simpen item, yen ora kaya sing dijelasake.
Spesifikasi Item:
  • Jeneng Brand: Aleekit
  • State: Gel
  • Panggil Model: N12047
  • Pangguna Area: 150-200 ㎡
  • Jenis Wabah: Lipas
  • Pangisi daya: Ora ditrapake
  • Applicable Area: <20 square meters
  • Negara: Gel
  • Wektu Digunakake: Jam 480
  • Gunakake: Saniter
  • Fitur: Eco-Friendly
  • Jinis Kontes hama: pestisida
  • Desain: Reguler
  • Wangi: Wangi Apent
  • Obyek: Coklat
  • Jenis Ketemu: Coklat
  • Kategori: mateni gel
  • Jinis lemut: gel umpan pembunuh
  • bobot Net: 10g
fitur:
  • Non-beracun, Non-polusi, Non-gangguan, luwih aman, sampeyan bisa yakin manawa nggunakake ing kulawarga.
  • Efek sing kuat, jaga kulawarga sampeyan tanpa masalah lipas.
  • Desain syringe paten, Sing luwih trep kanggo digunakake, luwih resik
Mekanisme Makarya:
  1. Pheromone narik lipas kanggo dipakani, Sawise feed lipas kanggo produk kita, bakal kena infeksi virus PfDNV langsung.
  2. PfDNV nyebar ing klompok lipas kanthi horisontal lan ngirit liwat endhog menyang generasi sabanjure kanthi vertikal.
  3. PfDNV seneng karo jinis wutah manungsa, mateni klompok kabeh.
Cara Aplikasi:
  • Ora mbutuhake mesin apa wae, sampeyan mung mencet lampu bunuh ing papan perlindungan ing endi roaches katon asring, kayata kesenjangan, pojok, bolongan, lsp.
  • Selehake siji titik saben 30-45cm liyane, lan ukuran saben olahraga kaya mung kacang.
  • Nyedhiyani gel umpan sawise 5-7days, lan dosis kasebut yaiku 30% saka dosis aplikasi sing sepisanan, mateni teles kanthi teles
Cathetan: Jupuk pestisida adoh saka bocah-bocah lan kewan-kewan, amarga panganan sing salah. Nggunakake Efek:
  1. Dina Pisanan: Sampeyan bisa ndeleng sawetara lipas.
  2. Sawise Sawetara Dina: Jumlah pati tansaya tambah lan kegiatan sithik cacat.
  3. Sawise Minggu: 60-70% lipas wis tiwas lan kegiatane katon nyuda.
  4. Sawise Wulan: 90% lipas wis dipateni lan pestisida isih isih bisa digunakake paling ora setengah taun.
Paket kalebu:
  • 1 x Cockroaches Control Gel Syring

Reviews customer

Adhedhasar review 9
100%
(9)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
S
S.
Review pelanggan
A
A.
Review pelanggan
A
A.
Review pelanggan
B
B.
Review pelanggan
I
I.
Review pelanggan