Premium Natural Organic Slimming Matcha Green Tea For Weight Loss

$ 11.88 Reguler regane $ 23.76

☑ Worldwide Free Shipping.
☑ Ora Ana Biaya Pajak.
☑ Best Price Guarantee.
☑ Pambayaran yen sampeyan ora nampa pesenan.
☑ Mbalekake & simpen item, yen ora kaya sing dijelasake.
Spesifikasi Item:
  • Item Koleksi: matcha teh
  • Size: 80g
  • is_customized: ya
  • Age: New
  • Jeneng: powdered tea matcha green
  • jeneng produk: matcha teh
  • teh: matcha
  • Packaging: tas
  • Feature: Teh Organik
  • Cara panyimpenan: Sijine ing panggonan sing asri lan garing
  • Shelf Life: dina 540
  • teh ijo: teh ijo kanggo slimming
  • Teh sing ditinggalake ing toko iki kabeh diprodhuksi kanthi nggunakake bahan mentahan ijo lan polusi (cangkir teh) sing ditanam ing gunung
Carane nggunakake: 1.Take a suitable amount of this product into the container 2.Pour boiled water into 3 small cups of water, let be still for two minutes 3.Stir again till dissolve mostly 4.Add properly sugar or honey into (Preference)

Reviews customer

Adhedhasar review 24
100%
(24)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
D
DS
Review pelanggan
C
C.
Review pelanggan
A
AP
Review pelanggan
A
AH
Review pelanggan
A
AG
Review pelanggan