Sexy Strapless Off Spaghetti Shoulder Shoulder

$ 18.96
Koleksi: Fashion Wanita

☑ Worldwide Free Shipping.
☑ Ora Ana Biaya Pajak.
☑ Best Price Guarantee.
☑ Pambayaran yen sampeyan ora nampa pesenan.
☑ Mbalekake & simpen item, yen ora kaya sing dijelasake.
Spesifikasi Item:
  • Gender: Wadon
  • Pola Tipe: Solid
  • Material: Akrilik, Katun, Polyester
  • Gaya lengan: Puff Sleeve
  • Gaya: Casual
  • Busana Panjang: short
  • Panggil Model: BB0510
  • Dekorasi: Rumbai
  • Lengan Panjang (cm): short
  • Tipe kain: Kain
  • Collar: Gulune slash
Ukuran Chart:
S M L
CM IN CM IN CM IN
dhadha 100 39 103 40.17 106 41.34
Length 54 21.06 55 21.45 56 21.84
Cathetan: Ngidini beda 1-3CM amarga pangukuran manual. Kabeh pangukuran cm, cathet 1 cm = 0.39 inci, 1 inci = 2.54 cm

Reviews customer

Adhedhasar review 18
100%
(18)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
H
HB
Review pelanggan
M
MG
Review pelanggan
K
KV
Review pelanggan
O
OS
Review pelanggan
K
KP
Review pelanggan