Sexy V-Neck Lengan Panjang Slim Wanita Printed Printed Bodysuit

$ 20.99 Reguler regane $ 33.99
Koleksi: Fashion Wanita


☑ Worldwide Free Shipping.
☑ Ora Ana Biaya Pajak.
☑ Best Price Guarantee.
☑ Pambayaran yen sampeyan ora nampa pesenan.
☑ Mbalekake & simpen item, yen ora kaya sing dijelasake.


Spesifikasi Item:
  • Material: Polyester, Spandex
  • Koleksi: Bodysuits
  • Gaya: Kasual, Seksi
  • Jenis Fit: biasa
  • Pola Tipe: print
  • Dekorasi: Ana
  • Tipe kain: Chiffon
  • Gender: Wadon
  • Item Koleksi: Langsung & Rompers
  • Mangsa: panas, musim semi, musim semi
  • wusana: klub, pesta nyandhang pesta
  • Lengan: lengkap sarung tangan
  • Collar: gulu v jero
  • Nomer barang: DHJ618
Ukuran Chart:
Size XS / cm S / cm M / cm L / cm XL / cm
dhadha

80-84

84-88

88-92

92-96

96-100

Pinggiran

60-64

64-68

68-72

72-76

76-80

Hips 82-86 86-90 90-94 94-98 98-102
Cathetan: Mangga strictly follow chart ukuran kanggo milih ukuran. Aja milih langsung miturut kabiasaan sampeyan. Ukuran uga duwe 2-3cm amarga pangukuran manual. Wigati dicathet nalika sampeyan ngukur. Pengukuran Model:
  • Dhuwur / Bobot: 175cm / 54KG
  • Ukuran Nganggo: S
  • Pangukuran: 86 / 64 / 92

Reviews customer

Adhedhasar review 8
100%
(8)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
S
S.
Review pelanggan
M
M.
Review pelanggan
S
S.
Review pelanggan
J
J.
Review pelanggan
E
E.
Review pelanggan