Thailand Set Spoon Mejo Kayu Alam Thailand

$ 20.99 Reguler regane $ 28.99
Koleksi: Ngarep & Kitchen

☑ Worldwide Free Shipping.
☑ Ora Ana Biaya Pajak.
☑ Best Price Guarantee.
☑ Pambayaran yen sampeyan ora nampa pesenan.
☑ Mbalekake & simpen item, yen ora kaya sing dijelasake.

Spesifikasi Item:

  • Material: Wood
  • Feature: Eco-Friendly,Watesan
  • Certification: CE / EU
  • Panggil Model: 401378
  • Jumlah Potongan: 7
  • Koleksi: Sets Alat masak
  • Panggil Model: 653212
  • alat pawon: Kkathok dawane
  • Piranti masak: alat pawon kayu
  • Perangkat keras Nonstick: Utensil Masak Pawon
  • Jeneng: Nyawiji Spoon Pizza Shovel
  • Ukuran: Minangka gambar gambar
  • Werna: Werna Kayu
  • Digawe saka bahan kayu alami, entheng, grapyak lan ora teyeng, sehat kanggo digunakake.
  • Desain wujud sing apik karo gagang dawa katon apik banget, gampang dicengkam.
  • Aman digunakake ing permukaan panas lan aman kanggo macem-macem permukaan masak.
  • 7 Gaya Piranti pawon sing apik kanggo dhewe lan kanca-kanca.
  • Gampang dirawat - ngumbah nganggo sabun utawa banyu sing entheng, disimpen ing panggonan sing garing.
  • Kanggo: omah, restoran, lan pawon
  • Paket klebu: 1 x Woodon Spoon
Catetan: Amarga bedane cahya lan layar, warna item bisa uga beda karo gambar. Mangga ngidini prabédan 1-2 cm amarga pangukuran manual.

Reviews customer

Adhedhasar review 13
100%
(13)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
I
I.
Review pelanggan
L
L.
Review pelanggan
N
N.
Review pelanggan
S
S.
Review pelanggan
Y
Y.
Review pelanggan