Stand Laptop Alloy Aluminium Lipat Ergonomis Universal

$ 22.99 Reguler regane $ 37.99

☑ Worldwide Free Shipping.
☑ Ora Ana Biaya Pajak.
☑ Best Price Guarantee.
☑ Pambayaran yen sampeyan ora nampa pesenan.
☑ Mbalekake & simpen item, yen ora kaya sing dijelasake.

Spesifikasi Item:
  • Aplikasi: Laptop
  • Model: Laptop Holder / Laptop stand
  • Jenis: Holder Laptop / Stand Tablet Lipat Logam
    Fitur: Stand for MacBook Pro Air, Stand for Xiaomi Air 13.3, Laptop stand for iPad Pro / iPad Air / iPad 10.2, Kanggo Samsung Galaxy Tablets Stand, Notebook stand
  • Ukuran: <Wadah laptop / 18 inci
  • Bahan: paduan laptop Stand aluminium
  • Werna: Silver, Gold Rose, Space Grey
  • Dudukan notebook aluminium sing bisa dilipat

fitur:

  • Ergonomis Kantor & Omah: Lindhungi tulang belakang serviks, rampungake kanthi luwih mulyo
  • Disipasi Panas: Desain paduan aluminium sing mbukak & sudut miring maju nambah aliran udara dadi laptop sing adhem.
  • Standar sing dikontrak kanthi bergaya kanggo laptop larang regane: Alloy aluminium 100% sing kokoh & protektif
  • Kompatibel karo laptop 10 "-15.6": HP, Acer, Sony, Chrome, Dell, Samsung, Toshiba, Lenovo, Sedulur
  • Desain lipat entheng: ukuran cilik, entheng lan tenan, gampang ditindakake
Pelanggan WoopShop wis nuduhake pengalaman positif ing Trustpilot.

Jupuk tembung kanggo kita
Mbalekaken lengkap yen sampeyan ora seneng karo pesenan sampeyan

k+

Reviews customer

Adhedhasar review 93
100%
(93)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
C
CT

Great!

M
ML

Amazing

J
JW

Seneng banget lan nggawa tas abu-abu sing pas. Bahan sing apik lan tampilan apik. Pengiriman menyang Jerman njupuk 45 dina. Lan dibandhingake karo produk sing sampeyan bisa entuk A ** z * n iki minangka kesepakatan paling apik yen sampeyan ora butuh cara iki. matur nuwun!

J
JK

Bab sing keren. Katon, lan nyatane kuwat banget. Ing kit cheholchik, supaya ora ngeruk ngadeg lan barang-barang ing tas ransel. Pangiriman menyang ambang saka Rusia ing 5 dina. Kurir teka ing pondok, sing seneng banget.

M
MB

Kualitas apik. Geni digawe saka logam hard. pangiriman cepet. Aku marem. Aku nyaranake toko lan produk iki.

Kabeh Ulasan

Pelanggan ngomong kanggo kita

reviews 83988
95%
(80164)
4%
(3685)
0%
(128)
0%
(9)
0%
(2)

Parfait, koma la deskripsi!

Bapak banget, exelent aku nyaranake kanggo rega kasebut

Kaya ing foto, kualitas apik banget, ayu, dikirim kanthi cepet, matur nuwun kanthi sanget !!