Ventilasi Udara Magnetik Universal GETIHU Car Holder & GPS Stand Holder

$ 6.99 Reguler regane $ 13.99

☑ Worldwide Free Shipping.
☑ Ora Ana Biaya Pajak.
☑ Best Price Guarantee.
☑ Pambayaran yen sampeyan ora nampa pesenan.
☑ Mbalekake & simpen item, yen ora kaya sing dijelasake.

Spesifikasi Item:

  • Jeneng Brand: GETIHU
  • Panggil Model: Ndhaptar telpon Kanggo Mobil
  • Brand kompatibel: Universal
  • Pangisi daya: Ora Ana
  • Magnetik: Ya
  • Gunakake: Car
  • Jeneng Item: Mwadhah telpon agnetik
  • Koleksi: Ndhaptar Ponsel Telpon Magnetik
  • fungsi: Sing duwe, Car Phone Holder
  • Material: Karet silikon + + panel magnet
  • Model No .: Holder telpon 45467
  • kompatibel: Kanggo iPhone XS Max XR X 8 7 6 Plus, For Samsung Note 9 8 S9 S9 Plus S8 S8 Plus, For Huawei & Xiaomi Devices

Reviews customer

Adhedhasar review 15
100%
(15)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
E
E.
Review pelanggan
M
M.
Review pelanggan
U
U.
Review pelanggan
M
M.
Review pelanggan
J
J.
Review pelanggan