Sweater Pria Longgar Warna Solid

$ 42.99 Reguler regane $ 70.99

☑ Worldwide Free Shipping.
☑ Ora Ana Biaya Pajak.
☑ Best Price Guarantee.
☑ Pambayaran yen sampeyan ora nampa pesenan.
☑ Mbalekake & simpen item, yen ora kaya sing dijelasake.

Spesifikasi Item:
  • Nomer Model: YYZ-2209
  • Pola Tipe: Solid
  • Gaya: Gaya Inggris
  • Bahan: Poliester, Viscose, Polyamide
  • Teknik: Rajutan Komputer
  • Collar: O-Neck
  • Tipe Barang: Pullover
  • Lengan Lengan (cm): Lengkap
  • Gaya Lengan: Biasa
  • Hooded: Ora
  • Kekandelan: Standar
  • Jinis Penutup: Ora Ana
  • Wol: Wol standar
  • Jenis Kelamin: Wong

Ukuran Chart:

Pelanggan WoopShop wis nuduhake pengalaman positif ing Trustpilot.

Jupuk tembung kanggo kita
Mbalekaken lengkap yen sampeyan ora seneng karo pesenan sampeyan

k+

Reviews customer

Adhedhasar review 40
100%
(40)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
C
CS

Barang-barang kasebut teka ing Mo sajrone rong minggu. Kualitas ing dhuwur. Ukurane cocog karo kisi dimensi (fisik: dhuwur 189 cm, OG 110 cm, ana weteng)), desa kasebut ideal). Aku menehi saran babagan barang lan toko!). Dianjurake

A
AS

Pullover sing apik banget, kualitas apik banget. Ukuran XXXL nyedhaki dhuwur 182 cm kanthi sampurna. Aku bakal pesen luwih akeh kanggo hadiah. Matur nuwun kanggo produk sing apik banget.

J
JS

3XL sampurna kanggo 180/90, kabeh apik, nyaranake produk, bakal nganyari umpan balik nganggo foto!

V
VS

Kualitas apik banget !! Rega bisa dipercaya apik kanggo kualitas kasebut. Lan arep tuku liyane manawa :)

P
PY

Kaos sing apik banget, cocog karo ukuran 180 / 90kg! Pengiriman cepet, Rekomendasi produk lan Penjual, bakal nganyari umpan balik nganggo foto saiki!

Kabeh Ulasan

Pelanggan ngomong kanggo kita

reviews 83851
95%
(80039)
4%
(3676)
0%
(125)
0%
(9)
0%
(2)

Trés belle, rawuh lan liya-liyane. Merci bien

Produk kasebut kasedhiya sajrone seminggu setengah. Dadi seneng, apik banget

M kanthi sampurna nyedhak paramèter 94-77-93. Aku seneng banget. Dhuwur 157, rada ndhuwur dhengkul. Banget, umume.