Anti-Slip Reversable Anti-Slip Reuseable anti banyu

$ 6.99 Reguler regane $ 9.99
Koleksi: Olahraga

☑ Worldwide Free Shipping.
☑ Ora Ana Biaya Pajak.
☑ Best Price Guarantee.
☑ Pambayaran yen sampeyan ora nampa pesenan.
☑ Mbalekake & simpen item, yen ora kaya sing dijelasake.

Spesifikasi Item:

  • Gender: Wadon
  • Fit: Cocog karo ukuran, ukuran normal
  • Mangsa: Musim semi, Sommer, Musim Gugur
  • Jenis Penutupan: Slip-On
  • Tingkat Latihan: Pamula
  • Feature: Anti-Slippery
  • Dhuwur materi: Rubber
  • Bahan Outsole: Rubber
  • Boots Udan: Katun
  • bahan: Silicone
  • Gender: Unisex
Ukuran Chart:Covers sepatu anti banyu sing udan Oversho bisa Digunakake Overshoes Anti-Slic Silicone Sepatu Lengan elastis Tutup Asesoris

Reviews customer

Adhedhasar review 3
100%
(3)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
C
C.
Review pelanggan
A
A.
Review pelanggan
L
L.
Review pelanggan