Kebijakan Pengembalian & Pengembalian

Pembatalan Pesenan

Kabeh pesenan sampeyan bisa dibatalake nganti dikirim. Yen pesenan sampeyan wis dibayar lan sampeyan kudu nggawe owahan utawa mbatalake urutan, sampeyan kudu ngontak kita ing jam 12. Sawise proses packaging lan pengiriman wis diwiwiti, ora bisa dibatalake maneh.

pembayaran maneh

Kepuasan sampeyan minangka prioritas kita. Mulane, yen sampeyan pengin mbalekaken sampeyan bisa njaluk siji ora ketompo.

Yen ana salah karo produk lan sing ora ngasilake, sampeyan bisa ngubungi mbalekanku kanthi lengkap.

Apa?

Pulang bali dadi perhatian kanggo kelestarian kita: saben bali duwe jejak karbon. Dadi mung ngomong apa sing salah, kirimake gambar, lan kita bakal menehi dhuwit maneh.

Banjur, yen bisa, sampeyan bisa nyumbang produk menyang amal lokal utawa didaur ulang maneh.

Yen sampeyan ora nampa produk kasebut sajrone wektu terjamin (60 dina ora kalebu dina 2-5 Processing) sampeyan bisa njaluk mbalek maneh utawa reshipment. Yen sampeyan nampa item salah, sampeyan bisa njaluk mbalekaken utawa reshipment. Yen sampeyan ora pengin produk sampeyan sing ditampa, sampeyan bisa njaluk mbalekake nanging sampeyan kudu ngasilake item ing biaya sampeyan, item kasebut kudu ora dienggo lan nomer tracking kudu.

  • Pesenan sampeyan ora teka amarga faktor ing kontrol sampeyan (misale nyedhiyakake alamat pengiriman salah).
  • Pesenan durung teka amarga kahanan ngédap njaba kontrol WoopShop.com (IE ora ngankat dening adat, telat dening bilai alam).
  • ngédap kahanan liyane njaba kontrol WoopShop.com
Sampeyan bisa ngirim panjalukan pembayaran maneh sajrone 15 dina sawise pangiriman. Sampeyan bisa nindakake kanthi ngirim e-mail.

Yen disetujoni kanggo mbalekaken, sampeyan bakal diolah maneh, lan kredit bakal diterapake kanthi otomatis ing cara pembayaran sampeyan, ing dina 14. Prodhuk sing didol, jumlah bakal dikreditake marang pangguna ing dompet supaya bisa digunakake ing mangsa ngarep.

Exchanges

Yen ana sebab, sampeyan pengin ijolan produk sampeyan, bisa uga beda karo sandhangan. Sampeyan kudu hubungi kita lan kita bakal nuntun sampeyan ing langkah-langkah. ** Mangga ora ngirim maneh kanggo tuku kajaba kita ngidini sampeyan nglakoni.