Kebijakan Pengembalian & Pengembalian

Pembatalan Pesenan

Kabeh pesenan sampeyan bisa dibatalake nganti dikirim. Yen pesenan sampeyan wis dibayar lan sampeyan kudu nggawe owahan utawa mbatalake urutan, sampeyan kudu ngontak kita ing jam 12. Sawise proses packaging lan pengiriman wis diwiwiti, ora bisa dibatalake maneh.

pembayaran maneh

Kepuasan sampeyan minangka prioritas kita. Mulane, yen sampeyan pengin mbalekaken sampeyan bisa njaluk siji ora ketompo.

Yen sampeyan ora nampa produk kasebut sajrone wektu terjamin (60 dina ora kalebu dina 2-5 Processing) sampeyan bisa njaluk mbalek maneh utawa reshipment. Yen sampeyan nampa item salah, sampeyan bisa njaluk mbalekaken utawa reshipment. Yen sampeyan ora pengin produk sampeyan sing ditampa, sampeyan bisa njaluk mbalekake nanging sampeyan kudu ngasilake item ing biaya sampeyan, item kasebut kudu ora dienggo lan nomer tracking kudu.

  • Pesenan sampeyan ora teka amarga faktor ing kontrol sampeyan (misale nyedhiyakake alamat pengiriman salah).
  • Pesenan durung teka amarga kahanan ngédap njaba kontrol WoopShop.com (IE ora ngankat dening adat, telat dening bilai alam).
  • ngédap kahanan liyane njaba kontrol WoopShop.com
Sampeyan bisa ngirim panjalukan bali dina 15 sawise pengiriman. Sampeyan bisa nindakake kanthi ngirim e-mail.

Yen disetujoni kanggo mbalekaken, sampeyan bakal diolah maneh, lan kredit bakal diterapake kanthi otomatis ing cara pembayaran sampeyan, ing dina 14. Prodhuk sing didol, jumlah bakal dikreditake marang pangguna ing dompet supaya bisa digunakake ing mangsa ngarep.

Exchanges

Yen kanggo alesan arep ijolan produk, mbok menawa kanggo ukuran beda-beda ing sandhangan. Sampeyan kudu hubungi kita pisanan lan kita bakal nuntun sampeyan langkah.

** Mangga ora ngirim tuku maneh marang kita kajaba awake dhewe ngijini sampeyan nindakake.