Shipping & Delivery

WoopShop.com bangga nawakake layanan pengiriman gratis ing saindenging jagad sing saiki beroperasi ing luwih saka 200 negara. Ora ana tegese luwih akeh kanggo kita saka nggawa pelanggan lan layanan sing apik. Kita bakal terus tuwuh kanggo nyukupi kabutuhan kabeh pelanggan, ngirim layanan ngluwihi kabeh pangarepan ing endi wae ing bumi.

Packages Shipping

Paket saka gudang kita ing China bakal dikirim dening ePacket utawa EMS gumantung saka bobot lan ukuran produk. Paket sing dikirimake saka gudang AS dikirim menyang USPS. Mula, amarga alasan logistik, sawetara barang bakal dikirim ing paket sing kapisah.

Shipping Worldwide

WoopShop seneng nyedhiyani pelanggan kanthi free shipping menyang 200 + negara ing saindenging jagad. Nanging, ana sawetara lokasi sing ora bisa dikirim. Yen sampeyan kelakon manggon ing salah sawijining negara sampeyan bakal hubungi sampeyan.

Biaya Adat

Kita ora duwe kontrol atas biaya khusus, Kita ora tanggung jawab kanggo biaya khusus sawisé item wis dikirim minangka kawicaksanan lan tugas ngimpor maneka warna saka negara liya. Kanthi mundhut produk kita, sampeyan setuju yen siji utawa luwih paket bisa dikirim menyang sampeyan lan bisa entuk biaya khusus nalika padha teka ing negara sampeyan.

Metode Pengiriman Dan Pengiriman Times

Kabeh pesenan dikirim sajrone 36 jam bisnis. Kiriman ngetrapake dina usaha 7-20 dina lan sajrone kasus langka 30 dina bisnis.

LokasiWatesan Wektu Pengiriman
Amerika Serikat7-20 bisnis dina
Canada, Europe10-20 bisnis dina
Australia, Selandia Anyar10-30 bisnis dina
Meksiko, Amérika Tengah, Amérika Kidul15-30 bisnis dina

Ngetik Pesenan

Sampeyan bakal nampa email yen kapal pesenan sing ngemot informasi pelacakan, nanging kadhangkala amarga pengiriman pengiriman gratis ora kasedhiya. Kadhangkala ID pelacakan mbutuhake 2-5 bisnis dina kanggo informasi pelacakan supaya nganyari ing sistem. Yen sampeyan mbutuhake informasi luwih lengkap, aja ragu-ragu kanggo hubungi kita lan kita bakal nindakake sing paling apik kanggo mbantu sampeyan.