Shipping & Delivery

WoopShop.com bangga bisa nawarake layanan pengiriman gratis gratis sing saiki dioperasikake ing negara-negara 200. Ora ono liyane kanggo kita saka nggawa pelanggan kita nilai lan layanan gedhe. Kita bakal terus tuwuh kanggo nyukupi kabutuhan kabeh pelanggan, nyawijekake layanan ngluwihi kabeh pangarepan ing ngendi wae ing bumi.

Packages Shipping

Packages saka kita Warehouse in China bakal mlebukake dening ePacket utawa EMS gumantung ing bobot lan ukuran prodhuk. Packages mlebukake saka mining US kita sing mlebukake liwat USPS.

Mulane, kanggo alesan logistik, sawetara item bakal dikirim ing paket kapisah.

Shipping Worldwide

WoopShop seneng nyedhiyani pelanggan kanthi free shipping menyang 200 + negara ing saindenging jagad. Nanging, ana sawetara lokasi sing ora bisa dikirim. Yen sampeyan kelakon manggon ing salah sawijining negara sampeyan bakal hubungi sampeyan.

Biaya Adat

Kita ora duwe kontrol atas biaya khusus, Kita ora tanggung jawab kanggo biaya khusus sawisé item wis dikirim minangka kawicaksanan lan tugas ngimpor maneka warna saka negara liya. Kanthi mundhut produk kita, sampeyan setuju yen siji utawa luwih paket bisa dikirim menyang sampeyan lan bisa entuk biaya khusus nalika padha teka ing negara sampeyan.

Metode Pengiriman Dan Pengiriman Times

Kabeh pesenan dikirim ing jam gawean 36. Pengiriman njupuk dina 7-20 lan ing kasus-kasus langka 30 + dina bisnis.

Ngetik Pesenan

Sampeyan bakal nampa email sakwise kapal pesenan sing ngemot informasi pelacakan, nanging kadhangkala amarga pelacakan kapal gratis ora kasedhiya.

Kadhangkala ID pelacakan njupuk bisnis 2-5 kanggo informasi nelusuri kanggo nganyari sistem.

Yen sampeyan butuh informasi luwih lanjut, aja ragu-ragu hubungi kami lan kita bakal nglakoni apa sing paling apik kanggo mbantu sampeyan.